Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Acest weekend aduce o serie largă de modalități de petrecere a timpului liber în Sibiu. ,,CibinFest” și ,,Guitar Meeting” sunt doar două dintre evenimentele care vor anima Piața Mare și Piața Mică zilele acestea. 

gastronomie-francaise

Sâmbătă, 24 septembrie

În cartierul Valea Aurie , prin proiectul ,,Vecinătatea activă” vor fi acțiuni de toaletare a zonelor verzi din cartier, a străzilor și se vor amplasa coșuri mici de gunoaie în zonele aglomerate, participând de la cei mai mici a cei ai mari, începând cu ora 9.

Timp de trei zile, Sibiul se va transforma în micul Paris prin intermediul ,,Sărbătorii gastronomiei franceze”. Participanții vor putea gusta din preparatele cu specific francez și vor putea urmări filme cu subtitrare în limba română. Ora 10: desene animate ,,Tempêtes de boulettes géantes”, la Librăria ,,Habitus” Ora 16: desene animate ,,L’île des miam nimaux”, la Librăria ,,Habitus” Ora 16: patiserie franceză + concert la Muzeul în aer liber Astra Ora 18: degustare de vinuri, la Crama Noastră (StrAlexandru Papiu Llarian, Nr 6) Ora 20: film ,,Les recettes du bonheur” la Casa Franceză

Peste 200 de chitariști își dau întâlnire în Piața Mică la ,,Sibiu Guitar Meting”. Programul poate fi concultat mai jos: Între orele 10:00 și14:00 - Ateliere artistice pentru copii si tineret Între orele 16:00 și 17:00 - Concurs Air Guitar Ora 17:00 - Concert-manifest Sibiu Guitar Meeting partea I Ora 18:45 -Tombola, Concurs Best Guitarist Outfit Ora 19:00 - Concert-manifest Sibiu Guitar Meeting partea II

sibiu-guitar-meeting-2015-silvana-armat179

 

Pentru cei mici, Teatrul ,,Gong” din Sibiu propune ,,Atelierul de…meșterilit” de la orele 10 și 12, recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Tot aici, de la ora 18, se va pune în scenă ,,Da Yang și Prințesa Da Yin”, un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Unul dintre cele mai distractive festivaluri ale Sibiului, CibinFEST, va oferi vizitatorilor o atmosfera incredibilă, bere rece și spumoasă și delicatese culinare într-un cort maiestuos în Piața Mare. De la ora 10 se va deschide cortul, iar de la ora 19 va concerta ,, Spatzen 2000”

Partidele celui mai important turneu de tenis masculin din România, ,,Sibiu Open” vor începe la ora 12, pe Terenul Pamira.

robin-haase

Teatru, operă și dans contemporan De la ora 19:00 va fi spectacolul de operă ,,Nunta lui Figaro,,” de W. A. Mozart, din cadrul Sibiu Opera Festival, la Sala Thalia din Sibiu.

,,Faust”, spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani, se va pune în scenă de a ora 19, la Baza SC. Construcții. SA, str. Triajului 1-3. Prețul unui bile teste 40 de lei, iar cu reducere 25 de lei.

De la ora 19, la Casa Hermes, Teatrul de Balet din Sibiu propune ,,Dans contemporan: Simțuri. Spectacol expoziție.”

 

Duminică, 25 septembrie

De la ora 9, la Sala Transilvania încep înscrierile pentru cei care vor să ia parte la ,,Ziua Națională a curățeniei” alături de Echipa ,,Let`s Do It România”.

Ultimul brunch al sezonului 2016, va avea loc de la ora 11, în Richiș, comuna Biertan. Taxa de participare este de 75 de lei sub forma unor donații, iar pentru copiii sub 14 ani particiaparea este gratuită.

Desene animate și brunch francez, la Sărbătoarea Gastronomiei Franceze. Ora 10: desene animate ,,Charlie et la chocolaterie”, la Casa Franceză Ora 11: brunch francez + concert, în Piața Huet Ora 16: film ,,Premiers crus” + degustare de vinuri cu Wine Not, la Casa Franceză Ora 20: film ,,Le chocolat”, la Casa Franceză

CibinFest2014_DAY3©Sebastian Marcovici (30) Distracția contiuă la CibinFest de la ora 10 până seara târziu, când de la ora 19, ,,Spatzen” va concerta.

Partidele celui mai important turneu de tenis masculin din România, ,,Sibiu Open” vor începe la ora 12, pe Terenul Pamira.

De la ora 18, la Teatrul ,,Gong” din Sibiu se va pune în scenă ,,Da Yang și Prințesa Da Yin”, un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

Teatrul Național ,,Radu Stanca” aduce în prim plan spectacolul ,,Mărie, Mărie! (tribut Mariei Tănase)”, de la ora 19. De la ora 19, la Casa Hermes, Teatrul de Balet din Sibiu propune ,,Dans contemporan: Simțuri. Spectacol expoziție.” În Parcarea Shopping City Sibiu, de la ora 19, va concerta ,,Voltaj”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

nic

Acum 6 ani

vedeti ca avem sioechipa de fotbl inliga 3 ,despre ea nimic ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus