Miercuri,
06.07.2022
Innorat
Acum
19°C

Cea mai tare școală din Sibiu. La tenis, baschet și fotbal

Cea mai tare școală din Sibiu. La tenis, baschet și fotbal

Care e mai tare? Lazăr, Goga, Bruk? Școala 15, școala Regina Maria, școala 21?

Dacă e să ne luăm după rezultatele de anul trecut la concursul între școli, pe sporturi, „Lazăr”-ul a pus mâna pe cupa de la fotbal. Anul acesta, competiția se va desfășura între 7-9 octombrie, la Clubul Pamira. Profesorii de sport din fiecare școală și liceu din Sibiu sunt invitați să selecționeze cei mai buni jucători din unitatea de învățământ pe care o reprezintă, la trei sporturi: tenis, fotbal și baschet. Competiția se desfășoară pe sistem american, respectiv copiii care intră în echipă sunt cei mai buni din școală, la sportul preferat. În tribune, intrarea este liberă, iar ceilalți elevi din școală sunt așteptați să le facă galerie colegilor lor, care se luptă mai ales pentru mândria școlii pe care o reprezintă.

Proiectul are sprijinul Primăriei Sibiu și este organizat de doi tineri pasionați de sport. “Dorim promovarea sportului pentru toți, prin atragerea copiilor din școli și tinerilor din licee către sport, prin crearea unui format competitiv și creșterea interesului pentru activități sportive în rândul copiilor și tinerilor. Credem foarte mult că sportul școlar este șansa relansării sportului românesc, pepiniera de care are nevoie sportul de performanță. Este nevoie de cât mai multe proiecte care să retrezească interesul tinerilor români pentru sport, să promoveze mișcarea și performanța, să îl ajute să redevină un domeniu de interes”, spune Dan Lazăr.

Înscrierile continuă și săptămâna viitoare, iar copiii sunt îndemnați să își convingă profesorii să participe la această competiție unică în Sibiu. Înscrierile se fac fie pe e-mail, la inscrieri@sportsylvania.ro, fie la numerele de telefon 0745.180.220 sau 0740.822.520. Competițiile se vor desfășura la Clubul Pamira.

image description image description

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 5 ani

Are și dna Carmen Johannis un merit în toate astea?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus