Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

Starea drumurilor din județ. Blocaje pe Valea Oltului, zăpadă pe Transfăgărășan și Transalpina

Starea drumurilor din județ. Blocaje pe Valea Oltului, zăpadă pe Transfăgărășan și Transalpina

Pe Valea Oltului traficul rutier se desfășoară în continuare pe o bandă, alternativ, în zona Turnu Spart (între localitățile Boița și Lazaret), din cauza unor lucrări care se execută la podul peste pârâul Meghiș. În acest punct apar frecvent probleme de fluență a circulației auto. Tot pe Valea Oltului, dar în județul Vâlcea, până în data de 1 decembrie 2016, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulația rutieră se desfășoară restricționat, pe o bandă, alternativ (pe toată lungimea viaductului). Și în acest loc se formează adesea coloane de autovehicule.

Traficul rutier pe Transfăgărășan, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă, a fost redeschis vineri dimineață începând cu ora 10:00, după ce circulația a fost oprită joi, în urma căderilor abundente de zăpadă și a viscolului ce au determinat o vizibilitate redusă. Stratul de zăpadă a crescut la 25 de centimetri la peste 2.000 de metri altitudine în masivul Făgăraș, în zona turistică Bâlea Lac, unde accesul pe Transfăgărășan este în continuare oprit, drumarii nereușind încă să deszăpezească carosabilul din cauza viscolului, informează Agerpres.

Centrul Infotrafic anunță de asemenea că, din pricina condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă şi vânt puternic), DN67C-Transalpina a fost închis (din data de 8 octombrie) între Rânca şi Obârșia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 – 59+800.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus