Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Dacă îți petreci sfârșitul acesta de săptămână în Sibiu și nu știi ce să faci, îți dăm noi câteva sugestii. Teatru, balet, baschet și o gamă largă de filme documentare în cadrul ,,Astra Film Festival”.

Vineri, 21 octombrie De la ora 10, la Forumul German și-a deschis porțile cel mai colorat festival al toamnei ,,Creative Buzz”, unde 40 de expozanți din toată țara își prezintă lucrurile pe care le fac. Festivalul va rămâne deschis până duminică, 23 octombrie, între orele 10:00-20:00, iar accesul este liber.

,,Astra Film Festival” propune o călătorie de la cinemaul documentar clasic până la cele mai noi tehnologii pe care le experimentează filmul, de la vizionări colective în sala de cinema, la proiecții crossmedia 360 de grade în dom. Programul complet al proiecțiilor poate fi consultat aici.

,,Astra Film Junior” aprinde pasiunea publicului tânăr și foarte tânăr pentru magia artei cinematografice. Programul poate fi accesat aici.

14713564_1424073027633357_6380374076533759808_n

,,Faust”, spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani, se va pune în scenă de a ora 19, la Baza SC. Construcții. SA, str. Triajului 1-3. Prețul unui bile teste 40 de lei, iar cu reducere 25 de lei.

Sâmbătă, 22 octombrie

Creative Buzz continuă și astăzi, începând cu ora 10, la Forumul German.

Pentru cei mici, la Teatrul ,,Gong” va fi ,,Atelierul de creat povești” de la ora 10 și 12. Prețul unui bilet este de 14 lei, iar atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani.

,,Astra Film Festival” și ,,Astra Film Junior” propun și astăzi o serie de proiecții în diverse locații, iar programul poate fi urmărit aici.

De la ora 17, la Librăria ,,Humanitas„ va avea loc o dublă lansare și sesiune de autografe marca Nicu Alifantis. Pe lângă prezentarea proaspătului volum ,,FaceCarte”, se va lansa și cd-ul ,,Madame Mon Amour”.

baschet CSU  -Cluj (9)

Echipa de baschet CSU Sibiu primește vizita celor de la U-BT Cluj Napoca, de la ora 18, la Sala Transilvania. Biletele s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro și la sediul Clubului.

,,Faust”, spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani, se va pune în scenă de a ora 19, la Baza SC. Construcții. SA, str. Triajului 1-3. Prețul unui bile teste 40 de lei, iar cu reducere 25 de lei.

Duminică, 23 octombrie

Astăzi este ultima zi a Festivalului Handmade ,,Creative Buzz”, unde 40 de expozanți sunt gata să-și prezinte munca pe care o realizează cu multă migală.

De la ora 10 și 18, la Teatrul ,,Gong” din Sibiu se va pune în scenă ,,O rază de soare”, după Al. T. Popescu. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între trei și opt ani, iar prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

La Sala ,,Thalia”, începând cu ora 17, se va proiecta ,,Sibiul văzut de sibieni”, proiecție eveniment în cadrul ,,Astra Film Festival”.

De la ora 19, la Teatru Național ,,Radu Stanca” se va pune în scenă piesa de teatru ,,Ostatic la mătușica”, de Morris Panych.

balet-sibiu

Începând cu ora 19:30, la Sala Redal Expo, va fi o ,,Gală de balet” care marchează închiderea celei de-a IX-a ediție a Concursului Internațional de Dans Clasic și Contemporan ,,Young Stars Ballet Competition”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus