Joi,
02.12.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Cine candidează la parlamentare

Cine candidează la parlamentare

După un vot pe colegii uninominale, acum patru ani, în urma căruia am depășit recolta de aleși în Parlament, la sfârșitul acestui ani suntem chemați din nou la urne pentru a ne decide aleșii în legislativ. De această dată, ne întoarcem din nou la listele propuse de partide.

PSD, PNL, ALDE, USR și PRU au anunțat deja oamenii cu care vor să câștige mandate în Senat și Camera Deputaților. Aproape în toate organizațiile s-au produs frământări interne, s-au întors liste de la București, s-au produs rupturi, demisii, certuri. Miza este una de luat în seamă. Un ales poate câștiga în patru ani 5 mii de lei pe lună, plus alte sporuri, avantaje și diurne care adună la peste 2.000 de euro pe lună. Primesc și un statut în societate. În plus, pot demonstra că pot face ceva pentru sibieni. Sau nu…

Alegerile parlamentare se vor desfășura în 11 decembrie, iar campania electorală începe la mijlocul săptămânii viitoare.

PSD. Alegeri fără Cindrea

Văzut în toate sondajele, dar și în rezultatele concrete la vot ca ”locomotiva” PSD, Ioan Cindrea și-a dat demisia din partid, în urma unui conflict deschis cu președintele partidului, Liviu Dragnea. În Comitetul Executiv Național, forul partidului care urma să definitiveze listele electorale în fiecare județ, lui Cindrea i s-a comunicat că e timpul să facă un pas în spate. I s-a reproșat condamnarea penală, în urma conflictului de interese pe care l-a provocat după ce și-a angajat soția la cabinetul parlamentar. Nu a suportat umilința de a nu mai face parte din lista de candidați și a demisionat. Anunțul sec a ascuns starea de fapt ce a rămas în organizația județeană după plecarea lui. Manuela Catrina s-a întors și ea pe liste, la fel ca și senatorul Viorel Arcaș, care a ajuns pe primul loc la Senat.

Înainte de a părăsi partidul, Cindrea a anunțat pentru PSD Sibiu un scor de peste 30%. În urma lui, președinte interimar a fost numit Ovidiu Sitterli, iar mandatul îi va fi extrem de greu. Trebuie să dovedească cum poate prinde viteză un tren rămas fără locomotivă.

Ce spunea Liviu Dragnea, înainte de alegerile locale din acest an:

”Oricâte minciuni sunt aruncate prin presă nu pot acoperi cei 500 de kilometri de drumuri județene realizate sub conducerea colegului Cindrea. Nu pot acoperi modernizarea spitalului, nu pot acoperi căminele culturale realizate în parteneriat cu primăriile, nu pot acoperi toate investițiile pe care le-ați realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, nu pot acoperi nici cei care nu au făcut cei care se pricep la vorbe dar care au mințit și au manipulat”, a spus Dragnea, menționând că PSD Sibiu are toată susținerea de la nivel central, în ciuda ”tuturor vocilor care au încercat să inducă altceva”.
 

Lista de candidați pentru alegerea Camerei Deputaților:               

SITTERLI Ovidiu-Ioan

TEREA Ioan

CATRINA Maria-Manuela

MARIN Horațiu

DRAGOMAN Ioan

COLCERIU Elena Manuela

PRESECAN-GÂNDILĂ Beneamin

MITREA Vasile-Tiberiu

Lista de candidați pentru alegerea Senatului:

ARCAȘ Viorel

AVRAM Nicolae

CRĂCIUN Iulia-Cătălina

SIMTION Claudia-Mery

BICHICEAN Pavel

PRU. ”Trădătorii” și-au găsit partid

Ioan Axente și Gheorghe Frăticiu, deputați PSD până acum câteva luni, au demisionat din partid după ce li s-a adus la cunoștință că este nevoie de oameni noi. Și că nu vor mai intra pe șisteșe PSD pentru parlamentare. Dacă ar mai fi avut răbdare câteva săptămâni, poate ar fi prins din nou parlamentul, după plecarea lui Cindrea. Așa, nu se pot mulțumi decât cu primele poziții la Senat și Camera Deputaților într-un partid, Partidul România Unită (PRU) care deși este parlamentar, are mici șanse de a obține 5 procente. Cei doi sunt printre cei mai inactivi parlamentari pe care i-a dat vreodată Sibiul. Și nu e un lucru ușor, dacă vă amintim că de aici ai mai plecat în București, Mircea Bucur, Ruxandra Jipa, Sorin Ilieșiu și alții ca ei.

ioan Axente PSD

Lista PRU pentru Senat:          

Axente Ioan (deputat – jurist)

Mărginean Dumitru (jurist)

Floriţa Ioan (inginer)

Drăghiciu Amarilda-Georgeta (agency manager)

Pop Augustin (pensionar)

Lista PRU pentru Camera Deputaţilor:

Frăticiu Gheorghe (deputat- inginer profesor)

Rotărescu Eugen-Nicolae (jurist)

Vingarzan Constantin-Alin (jurist)

Rapuntean-Mihai Iuliana (profesor)

Limbăşan David-Daniel (jurist)

Urzică Virgil-Ioan (subinginer)

Floriţa Iuliana-Ioana (medic)

Dragomir Cristina-Evelin (operator IT)

ALDE. Import din PNL

ALDE Sibiu a depus listele pentru alegerile parlamentare și defilează pe primele poziții la Senat și Camera Deputaților cu Ion Ariton și Gabriel Gheorghe. Alături de fostul liberal, care a anunțat că nu a fost niciodată înscris în PNL, totuși, în ALDE a mai sosit și Robert Paskuj, cunoscut în oraș, după ce a candidat pentru Consiliul Local Sibiu pe lista PNL și a împărțit cafele sibienilor pentru a afla problemele locale. ”Suntem o echipă echilibrată, unită, cu tineri, dar și cu oameni cu multă experiență în spate, cu juriști, economiști, ingineri, arhitecți. Sunt convins că vom obține la alegerile parlamentare un rezultat bun, mai bun decât la alegerile locale, primul test prin care a trecut ALDE. Sperăm într-un rezultat care să ne permită accederea în legislativ, dar și intrarea la guvernare și împlinirea tuturor proiectelor cu care pornim la drum. Suntem conștienți că nu putem ajunge aici fără sprijinul sibienilor, cei care s-au aflat și se află în centrul atenției noastre”, a declarat președintele ALDE Sibiu, senatorul Ion Ariton.

ariton-alde

Lista ALDE Sibiu pentru Senat

Gabriel Gheorghe – Jurist

Viorica Maria Macarie – Economist

Horia Silvestru – Inginer

Sorin Constantin Tomescu – Jurist

Gabriel Florea – Economist

Lista ALDE Sibiu pentru Camera Deputaților

Ion Ariton – Economist

Sorin Gavrea – Jurist

Robert Paskuj – Analist  Politic

Radu Ioan Graur –  Inginer

Daniela Buta – Economist

Raluca Eugenia Șimon – Arhitect

Valentin Ristea – Silvicultor

Mihai Marin – Ofițer MAPN

Lista PNL Sibiu pentru alegerile parlamentare: Turcan, Neagu, Cazan, Șovăială

Liberalii au decis lista cu care se vor prezenta la alegerile generale ce se vor desfășura la sfârșitul anului, în 11 decembrie. Nu lipsesc de pe locurile eligibile actualii parlamentari Raluca Turcan, Nicolae Neagu și Mircea Cazan. Aproape de un loc în parlament stă și fostul viceprimar al Sibiului, Virgil Popa. Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat că liberalii s-au pregătit la o echipă ”pe care se va putea bizui președintele Iohannis, pentru a-si îndeplini proiectul pentru români”. ”Voi candida acolo unde e bătalia mai mare și unde se pot pierde mai multe voturi. De fiecare dată am avut convingerea că drumul drept mă va face să țin fruntea sus, îmi asum responsabilități pentru binele comun și nu al meu personal. Am avut proiecte pentru sibieni și pentru reprezentanții lor în fruntea comunităților, adică pențru primari. Aceste alegeri nu sunt despre candidați, nu sunt nici măcar despre PNL. Aceste alegeri sunt depre sibieni și președintele României, care are nevoie de susținere in Parlament”, a declarat Raluca Turcan.

Poziționat inițial pe liste pe un loc trei la Senat, actualul deputat Ioan Tămâian a declinat oferta partidului . În locul său a fost trecută în hârtii Corina Dăncilă, iar proporția femeilor pe listele liberalilor s-a mai ridicat cu câteva procente.

lansare candidati PNL cazan

Lista PNL pentru Camera Deputaților:

Raluca Turcan

Nicolae Neagu

Constantin Șovăială

Florin Neag

Diana Pavelescu

Andreea Vasiu

Lista PNL pentru Senat

Mircea Cazan

Virgil Popa

Corina Dăncilă

USR Sibiu. 30,95% dintre membri candidează

13 candidați propun cei de la USR Sibiu din cei 42 de membri, câți sunt în total. Asta înseamnă un procent de 30,95%, proporția membrilor USR Sibiu care candidează în decembrie la alegerile parlamentare.

Cel mai important nume pe care USR Sibiu îl propune pentru alegerile parlamentare este secretarul de stat Dan Barna. ”Salvați România este acum o organizație care dă multă speranță și nu furnizează otravă. Ce se va întâmpla pe termen lung, nu vă putem spune, este și pentru noi un pariu la fel de important cum este și pentru dumneavoastră presa, așa cum este și pentru cetățeni. Acest partid poate să evolueze spectaculos, poate să se transforme într-un partid firesc. Depinde dacă putem păstra ponderea oamenilor de calitate mișcarea va fi una care va avea un trend ascendent în continuare. Este un pariu pe care l-am pus și noi”, a spus Dan Barna.

conferinta-usr-candidati-dan-barna-raluca-amariei-alex-buiuc-traian-belei-8

Lista USR pentru Camera Deputaților:

1. Barna Ilie-Dan

2. Buiuc Alexandru

3. Echert Adrian

4. David Daniel

5. Barbu Mirela-Maria

6. Țichindelean Daniel

7. Hudea Rareș

8. Zvîncă Bogdan-Robert

Lista USR Sibiu pentru Senat:

1. Belei Traian-Ștefan

2. Schuster Vilhelm

3. Mălaiu Anca-Nicoleta

4. Floarea Andreea-Elena

5. Gherman Radu-Bogdan

Propunerea PER. A trecut prin PPDD și UNPR, candidează la ecologiști

Deputatul Iacob Pușcaș, ales în parlament pe listele PPDD este cel mai cunoscut nume propus de Partidul ecologist Român la alegerile parlamentare. Pe locul trei la Camera Deputaților se află alpinistul Teodor Tulpan, cel care a mai avut o tentativă și la alegerile locale.

Lista PER pentru Camera Deputaților

 1. Pușcaș Iacob
 2. Kieltsch Lucian-Ionuț
 3. Tulpan Teodor-Petru
 4. Călin Petru
 5. Blăjan Ovidiu
 6. Cioroianu Cecilia-Elena
 7. Gheorghe Crinu-Dumitru
 8. Gherghel Emil
 

Lista PER pentru Senat

 1. Rotar Maria-Valeria
 2. Rotaru Ilie
 3. Gherghel Emil
 4. Timofte Liviu
 5. Balint David
 

Cu cine merg socialiștii

Partidul Social Român, condus pe vremuri de fostul senator PRM, Aron Belașcu, a depus de asemenea o listă completă pentru alegerile generale din 11 decembrie.

 

Lista PSR Sibiu pentru Camera Deputaților:

 1. Mănoiu Remus-Florin
 2. Trușcă Gheorghe Alin
 3. Albulețu Octavian
 4. Gigîrtu Roxana-Ioana
 5. Novăceanu Nicolae
 6. Beștea Gabriela
 7. Palade Ion-Cătălin
 8. Manda Ligia-Marcela
 

Lista PSD Sibiu pentru Senat

 1. Mihai Darius-Ilie
 2. Gib Adeluța
 3. Tafta Silviu-Aristide
 4. Velcea Georgeta
 5. Găinar Tiberiu
 

Oamenii PRM

Partidul România Mare continuă să existe și au depus o listă completă pentru alegerile parlamentare.

 

Lista PRM pentru Camera Deputaților:

 1. Amza Constantin
 2. Ciobănașu Răzvan
 3. Munteanu Vasile-Adrian
 4. Tudoroiu Petre
 5. Chetan Florin
 6. Barna Maria
 7. Pleșu Sorin Gheorghe Dan
 8. Șarlea Paul Gelu
 

Lista PRM pentru Senat

 1. Matea Ilie-Dan
 2. Matei Dumitru
 3. Albu Marinela
 4. Ciorbea Valeriu
 5. Bulgaru Jenică
 

Partidul lui Marian Munteanu strânge de peste tot

ANR, Alianța Noastră România, partidul înființat de Marian Munteanu i-a strâns pe lista din Sibiu pentru alegerile parlamentare pe mulți din cei care nu mai aveau loc în altă parte. Printre ei, Ilie Crețu, etern candidat PNȚ și Ioan Gligor, ultima oară candidat la alegerile locale pentru funcția de primar al Sibiului pe listele PMP.

 

Lista ANR pentru Camera Deputaților:

 1. Crețu Ilie
 2. Bartoș Adrian Ioan
 3. Horvath Adalbert Marius
 4. Fleșeriu Nicolae
 5. Vandor Nicolae
 6. Chișiu Aurel
 7. Neamțiu Dorel Dănuț
 8. Costea Vasile Lucian
 

Lista ANR pentru Senat:

 1. Glogor Ioan
 2. Florescu Eugenia
 3. Cristea Florin
 4. Țuțu Elena-Laura
 5. Despescu Maria
 

PMP merge cu liderul

Cel mai cunoscut nume de pe lista PMP Sibiu este Simona Popa, președintele organizației. În rest, candidați ai partidului la alegerile locale și sibieni care nu au mai avut de-a face cu politica în ultima vreme.

 

Lista PMP pentru Camera Deputaților:

 1. Popa Simona-Diana
 2. Hohr Ingrid-Sofia
 3. Paraschiv Alexandru
 4. Aldea Ioan
 5. Trestariu Ioan
 6. Bunaciu Iulian-Dragoș
 7. Chirtop Cosmin-David
 8. Dragomir Mitruț Sorin
 

Lista PMP pentru Senat

 1. Popica Ion
 2. Niculescu Dan-Mihai
 3. Cristea Ioan-Adrian
 4. Sava Ioan
 5. Nicoară Ioan
 

UDMR, listă completă

UDMR va avea în județul Sibiu o listă completă de candidați și pleacă în alegeri cu speranța că va strânge 5% pentru a accede și în noul parlament.

 

Lista UDMR pentru Camera Deputaților:

 1. Balazs Botond
 2. Bonţ Timea
 3. Balog Iosif-Atilla
 4. Badi Blanka
 5. Székely Elena
 6. Fazekas Attila-Jozsef
 7. Kopan Alexandru
 8. Muzsnai Melinda
 

Lista UDMR pentru Senat

 1. Bándi Levente-Joezsef
 2. Bordi Magdalena
 3. Dózsa Béla Levente
 4. Csifó Levente
 5. Zsebe Ildico
 

Doi independenți

S-a înregistrat și două candidaturi independente. Este vorba de Dănuț-Traian Oșvath care va candida la Senat și Cordoș Viorel. Acestuia din urmă i s-a respins candidatura.

 

Tag-uri: Gabriel Gheorghe , Viorel Arcaș , Camera Deputatilor , Camerei Deputaților , Programul Național , Diana Pavelescu , Liviu Dragnea , Ioan Cindrea , Constantin Șovăială , Mircea Cazan , Sorin Ilieșiu , Ion Ariton , Raluca Turcan , Ioan Tămâian , Dezvoltare Locală , Nicolae Neagu , Canddiații Sava Ioan , Ilie Crețu , Teodor Tulpan , Uniunea Salvaţi România , alegeri , Consiliul Local Sibiu , Politică Externă , Dan Barna , Ovidiu Sitterli , Virgil Popa , Gabriel Florea , Adrian Echert , Willy Schüster , Mihai Marin , Candidaţii Eugen Barbu , Florin Neag , Robert Paskuj , Ioan Axente , Gheorghe Frăticiu , Radu Ioan Graur , partide , Pentru Sibiu , Popica Ion , Valentin Ristea , Partidul Social Românesc , Manuela Catrina , Cristea Ioan , Partidul România Mare , Kieltsch Lucian , Daniela Buta , Simona Popa , Axente Ioan , Raluca Eugenia Șimon , Frăticiu Gheorghe , Nicoară Ioan , Sorin Constantin Tomescu , Ioan Gligor , Sorin Gavrea , În Comitetul Executiv Naţional , Puşcaş Iacob , Viorica Maria Macarie , Tulpan Teodor , Partidul România Unită , Mircea Bucur , Deputatul Iacob Pușcaș , Ruxandra Jipa , Andreea Vasiu , Horia Silvestru , Barna Ilie , Niculescu Dan , Balog Iosif , Alexandru Buiuc , Anca Mălaiu , Traian Belei , Cristea Florin , Chirtop Cosmin , Corina Dăncilă , Bordi Magdalena , Dragomir Cristina , Marian Munteanu , Drăghiciu Amarilda , Floriţa Ioan , Floriţa Iuliana , Limbăşan David , Mihai Iuliana , Mărginean Dumitru , Pop Augustin , Urzică Virgil , Vingarzan Constantin , Aron Belaşcu , Alianţa Noastră România , Elena Manuela , Chișiu Aurel , Barbu Mirela , Belei Traian , Buiuc Alexandru , David Daniel , Echert Adrian , Paraschiv Alexandru , Floarea Andreea , Gherman Radu , Hudea Rareș , Mălaiu Anca , Schuster Vilhelm , Zvîncă Bogdan , Crețu Ilie , Țichindelean Daniel , Albu Marinela , Albulețu Octavian , Aldea Ioan , Amza Constantin , Badi Blanka , Balazs Botond , Balint David , Barna Maria , Bartoș Adrian Ioan , Beștea Gabriela , Blăjan Ovidiu , Bonţ Timea , Bulgaru Jenică , Bunaciu Iulian , Bándi Levente , Chetan Florin , Ciobănașu Răzvan , Ciorbea Valeriu , Cioroianu Cecilia , Gheorghe Crinu Dumitru , Costea Vasile Lucian , Csifó Levente , Călin Petru , Despescu Maria , Dragomir Mitruț Sorin , Dózsa Béla Levente , Fazekas Attila , Fleșeriu Nicolae , Florescu Eugenia , Gherghel Emil , Gib Adeluța , Gigîrtu Roxana , Glogor Ioan , Găinar Tiberiu , Hohr Ingrid , Horvath Adalbert Marius , Kopan Alexandru , Manda Ligia , Matea Ilie , Matei Dumitru , Mihai Darius , Cordoș Viorel , Munteanu Vasile , Muzsnai Melinda , Mănoiu Remus , Neamțiu Dorel Dănuț , Novăceanu Nicolae , Palade Ion , Pleșu Sorin Gheorghe Dan , Popa Simona , Rotar Maria , Rotaru Ilie , Székely Elena , Tafta Silviu , Timofte Liviu , Traian Oșvath , Trestariu Ioan , Trușcă Gheorghe Alin , Tudoroiu Petre , Vandor Nicolae , Velcea Georgeta , Zsebe Ildico , Șarlea Paul Gelu , Țuțu Elena , Rotărescu Eugen

Vizualizari: 7589

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

CELLA

Acum 5 ani

Liste bune si liste cu bube. Tradatori si tradati. Navetisti si traseisti. La PSD personaje mizerabile. Sitterli care saracu se uita pierdut sa pupe mina lui Arcas. Un om de nimic fara minte caci in locul lui gindeste sotia si apoi senatorul melcilor Arcas. Ce sa mai zicem de asta din urma caci pentru el gindeste eminenta sa Dana Moraras. Manuela sau Manuel Catrina nu stim sigur ... Avram Nicolae in pom caci doar e pomicultor. Sa trecem la altii traseistii: Axente sau Fraticiu sau Ariton??? Uitasem Neagu care e ba PD ba PNL dar niciodata PDL La PNL nu sunt de la noi deci sa scrie cei de la Botosani caci ii cunosc mai bine decit noi. USR ilustri necunoscuti.
Raspunde

E.A.

Acum 5 ani

CELLA, ce analiza de ris stiti sa faceti, cum puteti spune de dl. Siterli ca gindeste sotia lui in locul lui. Dar de dl. Arcas ca gindeste Morarasi Dana, ce treaba are ea cu domnul senator? Ca domnul senator este casatorit cu un copil. Si nu este senator de melci ca are 3 mandate de senator si in comisia economica
Raspunde

Alzara

Acum 5 ani

A trecut glonţul pe la ureche : Dodon nu ne - a umilit în primul tur ; în schimb ne - aumilit aseară lab 1 dep Tudor Barbu exOTV ,exPPDD ,candidat pnl (!) : " trebuie să înţelegem că în acord cu SUA ,UE,Moskova graniţa NATO şi UE e pe Prut" şi noi nu trebuie să mai promovăm alte deziderate ! Un şobolan găzdiut de rudele sale : otv,ppdd,pnl .De aceea votăm RĂUL cel MIC : USR .Are şi el dreptul să creascăcăci are deja germenii : Ghinea şi Vlad Alexandrescu ( cel care - l înfrunta public pe Iohannis după demitetea sa de la Cultură şi înlocuirea cu o altă catastrofă .) !
Raspunde

Adrian

Acum 5 ani

Textele acestea cu "votăm RĂUL cel MIC : USR " miros de la o posta a intoxicare. Alzara...daca vrei sa stii USR nu e raul cel mai mic ci cel mai mare! Niste diletanti in politica care se dau specialisti si salvatori (nu ne-am saturat de atatia salvatoro - specialisti) ? Cred ca un om cu capul pe umeri voteaza un om si din prizma traditiei partidului din spate (indiferent daca e de stanga sau de dreapta). De ce? Pentru ca are sustinere in parlament, experienta politica (personala si/sau a colegilor) si poate face ceva ptr comunitate. Raul cel mai mic e de fapt..cel mai mare. Ilustii necunoscuti cum spunea cineva mai sus. Pericol maxim mai ales ca fac parte dintr-un partid care nu stie ce vrea, nu are un plan si o doctrina.
Raspunde

Gol

Acum 5 ani

E durere! România nu își mai revine cu asa liste....doamne coboară pe pământ ******
Raspunde

Vio

Acum 5 ani

Robert Paskuj – Analist Politic :)))) cand nu ai nicio meserie esti analist politic? :))))))
Raspunde

Cl. Anul Politic

Acum 5 ani

Văd că în poza PSD e Lucian Radu, deși nu e pe listă...Nu ați găsit o poză de actualitate ? Ce rost are să apară în poză dacă nu e pe listă ? Iar la PNL același Mircea Cazan, același Neagu...cu ei doi nu cred că se va primeni clasa politică. Iar în fruntea PNL e doamna care a fugit de la PDL, după ce a văzut că se scufundă corabia. E clar că nu ne mai revenim.
Raspunde

Pop Vasile

Acum 5 ani

Domnule Bratu, cu toata stima, in virtuatea actului jurnalistic, va rog frumos sa puneti la dispozitia cititorilor lista reala a candidatilor / partidelor privind alegerile din decembrie 2016. Va rugam nu mai induceti oamenii in eroare, respectati deontologia profesionala, bazandu-va pe impartialitate si echidistanta. Lista reala (pe care mi-e tare greu sa cred ca nu o cunoasteti/detineti), dragi cititori ai acestui ziar, sa stiti ca o regasiti pe site-ul BEJ Sibiu. Este pacat ca avem oameni buni, care candideaza la alte partide decat cele afisate, si care daca nu au 'cotizat' au fost imediat exclusi si inclusi la categoria 'no name'.
Raspunde

alzara

Acum 5 ani

Mai greu de votat decât oricând . Aş da un vot ANR pentru onestitatea lui Marian Munteanu cunoscut din 1990 câd condamnarea comunismului era condamnabilă...
Raspunde

joseph

Acum 5 ani

E mai greu ca oricand...da aici asa e....lumea s-a saturat de toate partidele ca de mere acre...de 26 de ani Romania a dat tot inapoi,lumea e mai saraca,mai deziluzionata,politicienii mai bogati ,mai hoti,mai mincinosi...astia merita doar un vot de blam,anulat votul ...sau ,mai bine...absenteism in masa...sa se voteze ei pe ei...escroci si tradatori de tara ordinari.
Raspunde

zana

Acum 4 ani

voi vota Dănuț-Traian Oșvath la senat, la deputati inca nu m-am hotarat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus