Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
16°C

Încep înscrierile pentru Gala Tineretului Sibian

Încep înscrierile pentru Gala Tineretului Sibian

Asociațiile, instituțiile, grupurile nonformale şi alte structuri care au oferit tinerilor posibilitatea de a participa la activități în folosul lor și al comunității, vor fi premiate în cadrul Galei Tineretului Sibian, din 7 decembrie.

Începând cu ora 17, la Teatrul pentru Copii și Tineret Gong se va răsplăti activitatea depusă de-a lungul anului 2016 de asociații. Premierea va fi intercalată cu momente artistice şi se va finaliza cu o reuniune a participanților, în sala de la parter a Teatrului Gong. Se vor acorda premii pentru următoarele categorii: • Cel mai bun proiect de/pentru tineret • Cea mai activă organizație de/pentru tineret • Cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret • Cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret • Cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar • Cel mai bun proiect al unei asociații noi înființate -2015-2016 –stimularea asociativității • Cea mai bună pagina de internet de/pentru tineret

Cei care vor să se înscrie pentru Gala Tineretului Sibian din acest an sunt rugați să completeze acest formular până în 20 noiembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus