Marţi,
03.10.2023
Cer Senin
Acum
21°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Primul weekend al lunii noiembrie vine la Sibiu cu proiecții de film, dans și ,,Povestea chitarei”, spusă într-un mod inedit, într-un spectacol ce combină teatrul cu muzica. 

Vineri, 4 noiembrie

La Biblioteca ,,Astra”, până duminică, 6 noiembrie, se desfășoară Târgul Naţional de Carte şi Revistă Religioasă. Acesta este deschis de la ora 10 până la ora 20.

Ajuns la cea de-a 20-a ediție, Festivalul Filmului Francez se defășoară între 4 și 6 noiembrie, la Librăria Habitus. Prețul unui bilet este de 10 lei și toate filmele sunt subtitrate în limba română. De la ora 18, se va proiecta ,,Willy 1Er”, iar de la ora 20:30 ,,Ma Lote”.

În cadrul Festivalului Clara Haskil, de la ora 19:30, la Sala Thalia, va fi o proiecție de film gratuită.

Sâmbătă, 5 noiembrie

Târgul de Carte și Revistă Religioasă continuă și astăzi, de la ora 10, până la ora 20, la Biblioteca ,,Astra”.

Pentru cei mici, la Teatrul ,,Gong” va fi ,,Atelierul de creat povești” de la ora 10 și 12. Prețul unui bilet este de 14 lei, iar atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. Tot acolo, de la ora 18, se va pune în scenă spectacolul ,,Cel mai mare Gulliver”, recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

trofeul-sibiu-dans-festival-castigat-de-dans-one-dream-din-brasov-foto_0

Începând cu ora 12, la Sala Transilvania va începe Campionatul Național de Clase, Cupa ,,Mirajul Dansului”.

Festivalul filmului francez continua cu trei proiecții, la Librăria Habitus. De la ora 16 va rula ,,Fatima”, urmată de Innocence” care va fi proiectat atât de la ora 18, cât și de la ora 20:30.

La Teatrul Național ,,Radu Stanca”, de la ora 19, va avea loc premierea spectacolului ,,Biedermann și incendiatorii”, de la Secția Germană. Spectacol ce durează aproximativ o oră și jumătate este tradus în limba română.

În cadrul Festivalului Clara Haskil, de la ora 19:30, la Sala Thalia va concerta solistul Mauro Lo Conte, în program cu Johann Sebastian BACH - Suita franceză nr. 5 în Sol Major, BWV 816, Ludwig van BEETHOVEN - Sonata nr. 17 în re minor, Op. 31, No. 2, ,,Furtuna", Robert SCHUMANN - Kreisleriana, op 16.

Clara Heskil

De la ora 20, la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere, se va pune în scenă spectacolul ,,#minor”.

Duminică, 6 noiembrie

Târgul Național de Carte Religioasă își deschide și astăzi vizitatorilor ușile, de la ora 10 până la ora 20.

La Teatrul ,,Gong”, de la ora 11, se va pune în scenă spectacolul ,, Cel mai mare Gulliver”.

La Sala Transilvania, competiția de dans ,,Mirajul Dansului” continuă de la ora 12.

Dan Perjovschi și Ad Hoc pe zid, într-un concert amestecat cu desen, va fi pe zidul din interiorul Teatrului Național ,,Radu Stanca”, începând cu ora 16, iar intrarea este liberă.

Festivalul Filmului Francez își închide astăzi porțile cu trei proiecții, la Librăria Habitus. De la ora 16 va rula ,,Je ne suis pas un salaud”, urmat de ,,Le grand jeu”, de la ora 18. Seara se încheie cu proiecția filmului ,,A peine j`ouvre les yeux”, de la ora 20:30.

Sibiu Guitar Meeting 2015 © Silvana Armat(109) (Copy)

De la ora 19, la Sala Thalia, se va spune ,,Povestea chitarei” așa cum nu s-a mai spus, într-un spectacol inedit, care combină muzica cu teatrul.

La Teatrul Național ,,Radu Stanca” din Sibiu, de la ora 19, va fi spectacolul ,,Bravul soldat Svejk”. Prețul unui bilet este de 10 lei și se acordă 5 lei reducere pentru copii, studenți și pensionari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus