Duminică,
29.11.2020
Ceata
Acum
0°C

GALERIE FOTO – Terenurile de fotbal din Parcul Sub Arini sunt aproape gata

09 Noiembrie 2016 20:01

GALERIE FOTO – Terenurile de fotbal din Parcul Sub Arini sunt aproape gata

Proiectul terenului secundar de sport din vecinătatea Stadionului Municipal se apropie de finalizare. Zilele trecute au fost amenajate cele patru terenuri de minifotbal și noul spațiu dedicat iubitorilor sportului din Sibiu începe să prindă contur.

Proiectul a debutat în luna mai a acestui an și are o valoare de 1,23 milioane de lei, fără TVA. Conform estimărilor inițiale întreaga lucrare trebuia să fie finalizată până în luna octombrie, de amenajare ocupându-se SC Monolit Junior SRL, din județul Alba.

Până în prezent firma a terminat aproape complet lucrările la terenul mare de fotbal cu gazon sintetic. Acesta este împărțit în alte patru terenuri mai mici de fotbal, delimitate între ele prin câte o plasă.

teren-sport-parc-stadion-7

Au fost aduse și porțile, iar fiecare teren de minifotbal are o mică bancă de rezerve. De jur împrejur au fost reamenajate aleile de acces, inclusiv înființată una nouă pe latura dinspre parcul Sub Arini, pe care au fost montate bănci.

teren-sport-parc-stadion-9

O îmbunătățire se poate observa și de partea opusă a terenului, unde gradenele au fost reparate și au fost amplasate grătare din lemn. Important pentru cei care doresc să joace fotbal în viitor aici este că toate cele patru terenuri de fotbal vor fi luminate mulțumită instalației de nocturnă.

teren-sport-parc-stadion-12

Reprezentanții firmei spun că în două, maxim trei săptămâni vor termina toate lucrările, în funcție și de vremea de afară.

teren-sport-parc-stadion-4

Cu toate acestea, în caietul de sarcini era specificat că latura dinspre hotelul Silva vor fi amplasate șapte panouri de escală, late de câte doi metri și înalte de șase.

teren-sport-parc-stadion-3

”Panourile vor fi echipate cu dispozitive de siguranță, precum și cu elemente de securizare a panourilor până la o înălțime de minim 2,5 metri pe perioada când nu sunt folosite. Fiecare panou va fi prevăzut cu proiector pentru iluminarea acestuia”, se arătă în documentația de atribuire a lucrării.

Nu în ultimul rând, firma trebuie se mai ocupe și de înființarea unei cișmele publice în imediata vecinătate a terenurilor de minifotbal.

teren-sport-parc-stadion-11

Tarifele de închiriere a terenurilor urmează a fi anunțate de Primăria Sibiu.

Primăria Sibiu a mai amenajat anul acesta terenuri de baschet, volei, tenis și tenis cu piciorul în incinta Stadionului Municipal.

teren-sport-parc-stadion-1

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/07/18/terenurile-de-sport-din-curtea-stadionului-au-fost-finalizate-primaria-propune-tarifele-de-inchiriere/

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

eu

Acum 4 ani

La cat de mic e gardul ala, o sa zboare la mingi in parc... :)))
Raspunde

MB

Acum 4 ani

"Zilele trecute au fost amenajate cele patru terenuri de minifotbal"... mai exact s-au chinuit din primavara pana acum sa niveleze terenul respectiv si sa puna covor pe el. In viata mea nu am vazut o lucrare sa fie taraganata in felul acesta
Raspunde

@@@

Acum 4 ani

He hee, asta-i nimic, sa vezi santierul de pe Velceanu (Strand) si cu siguranta mai sunt si altele. Sa vedem si cat o sa dureze catastrofa Soma SRL :)
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

firma asta din Alba..."Monolit Junior" e un mic dezastru...a distrus parcul in zona respectiva...oare de ce nu-I lasam sa "arate ce pot" la ei acasa??? La fel si cei din Strand...mai rar vezi atata prostie...au pavat pe bani publici zona din fata bisericii...dupa care au scos pavajul sa puna pomi...ar trebui sa la dati test de minima inteligenta!!!
Raspunde

babacloanta

Acum 4 ani

Nu vreau sa par cartitor dar terenurile alea trasate din incinta stadionului sunt o gluma. Asa se amenajeaza terenurile de sport la noi? Iar zona "devastata" din spatele bancutelor (pe latura cu parcul) ramane asa? Cum papucii mei i-au gasit pe "juniorii" astia din Alba pentru lucrare?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus