Vineri,
19.08.2022
Cer Senin
Acum
32°C

Trei locuri I și patru podiumuri pentru Fantasy Dance Sibiu

Trei locuri I și patru podiumuri pentru Fantasy Dance Sibiu

Pentru un weekend, Sibiul a fost din nou gazdă unei importante competiții de dans sportiv, Campionatul Național de Dans pe Clase. Între 5 și 6 noiembrie, 544 de perechi s-au întrecut pe parchetul Sălii Transilvania în cele două categorii tradiționale ale dansului sportiv, standard și latino.

Clubul Fantasy Dance Sibiu, organizator al celei mai importante competiții de dans sportiv din România, Transylvanian Grand Prix, a trimis în concurs peste 25 de echipe, iar rezultatele au fost pe măsură.

„Suntem foarte mândri de echipele ce au reprezentat clubul nostru la campionatele naționale iar rezultatele obținute sunt foarte bune. Mulțumim întregii echipe Dance Academy Training Camps pentru implicare”, spune Șerban Rotaru.

dariana-cerciu-daniel-rasa

Campionii naționali en-titre  la clasa B Standard, 19-34 de ani, Daniel Rasa și Dariana Cerciu, și-au reconfirmat statutul de favoriți și au obținut locul fruntaș la această categorie și un merituos loc 5 la clasa C Latino. Robert Popa și Maria Mureșan au avut un parcurs excepțional și au câștigat ambele competiții în care au participat, atât clasa C Standard cât și clasa C Latino. Din partea clubului sibian au mai urcat pe podium Ștefan Câmpeanu și Cristina Tineiu la clasa C Standard – locul 3, Paul Elida și Bianca Albu, locul 2 la clasa C Latino, Marius Henegar și Antonia Avădani, locul 3 la clasa D 12-13 ani, și perechea Emilian Balteșiu / Christa Banea, locul 3 la categoria Precompetițional, 10-11 ani. Sportivii Fantasy Dane sunt antrenați de Șerban Rotaru, Daniela Apatiei și Ema Salapi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus