Luni,
01.06.2020
Ploi Scurte
Acum
11°C

Ministerul Sănătății a lansat campania “Vaccinurile salvează vieți” VIDEO

10 Noiembrie 2016 12:33

Ministerul Sănătății a lansat campania “Vaccinurile salvează vieți” VIDEO

Ministerul Sănătății a lansat, miercuri, o campanie de promovare a imunizării copiilor, sub numele "Vaccinurile salvează vieți", cu scopul de a informa părinții despre cea mai importantă și eficientă metodă de prevenire a bolilor care pot provoca moartea, potrivit Agerpres.

"Campania <<Vaccinurile salvează vieți>>conține un clip video care îl are ca protagonist pe cunoscutul actor Victor Rebengiuc. Acesta spune povestea războaielor din secolul trecut care au luat viața a 200 de milioane de oameni, în timp ce bolile care ar fi putut fi prevenite prin vaccinare au omorât peste 600 de milioane. Mesajul clipului subliniază importanța vaccinurilor pentru prevenția unor boli care pot afecta grav sănătatea sau chiar viața oamenilor", afirmă MS într-un comunicat de presă.

O altă componentă importantă a campaniei “Vaccinurile salvează vieți” este informarea, prin noua pagină web dedicată vaccinării: desprevaccin.ro. Pagina web prezintă informații despre beneficiile imunizării, Programul Național de Vaccinare, vaccinurile esențiale folosite în România, precum și mărturii ale unor personalități publice care și-au vaccinat copiii.

“Desprevaccin.ro își propune să devină principala pagină de informare pentru părinții care își vaccinează copiii, dar și pentru cei care doresc informații sigure și avizate”, transmite MS pe pagina oficială de facebook.

Sursă video

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus