Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

"Donez din dragoste de țară". Studenții și cadrele militare AFT Sibiu s-au alăturat campaniei

În perioada 07-11 noiembrie, studenți și cadre militare din Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” s-au alăturat campaniei „Donez din dragoste de țară”.  Evenimentul se derulează la nivelul Ministerului Apărării Naționale,  cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Veteranilor din Teatrele de Operații.

Pe toată durata acțiunii, peste 70 de membri ai comunității academice  sibiene vor dona sânge în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină din Sibiu, pentru a contribui la completarea și creșterea rezervelor de sânge, care în final vor conduce la salvarea de vieți omenești.

din-dragoste-de-tara-3

Ziua Veteranilor din Teatrele de Operații va fi sărbătorită printr-un spectacol omagial, vineri, începând cu ora 13, în Sala Mare a Cercului Militar Sibiu. Vor fi susţinute programe artistice în cadrul manifestării, de către  Muzica militară a Academiei Forţelor Terestre. Intrarea este liberă, iar toţi cei care doresc să participe la eveniment, sunt aşteptaţi la sediul Cercului Militar Sibiu de pe strada B-dul Victoriei 3-5.

din-dragoste-de-tara

din-dragoste-de-tara-2

academia-fortelor-terestre-sibiu

Credit foto: Iulia Rof

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Inter L. Op.

Acum 7 ani

Credeam că vor dona bani...din dragoste de țară...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus