Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
6°C

FOTO Prima zăpadă. Tamponări și săniuș, pe cod galben

FOTO Prima zăpadă. Tamponări și săniuș, pe cod galben

Prima zi cu zăpadă de anul acesta a adus mai puține probleme decât anul trecut. Au fost câteva tamponări la primele ore ale dimineții, însă faptul că ninsoarea a venit într-o zi de duminică a redus considerabil problemele de trafic.

În jurul orei 7 dimineața, o coliziune a avut loc la intersecția străzilor Milea și Luptei, pe sensul de mers spre Șelimbăr. Șoferul unei mașini a derapat și nu a mai putut opri la timp în intersecție, în timp ce un autobuz Tursib se afla deja angajat într-un viraj la stânga. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

accident Tursib MileaFoto: Info Trafic Sibiu

Dacă, pentru șoferi, circulația a fost o problemă din cauza zăpezii, nu același lucru se poate spune despre copii. Micuții din Sibiu au ieșit deja la săniuș, iar rețelele de socializare au început să fie "asaltate" de fotografii de iarnă.

sanius_ foto: Andrei ButaFoto: Andrei Buta

Şi organizatorii Târgului de Crăciun au postat imagini de pe camerele de supraveghere din Piaţa Mare, cu zăpada proaspăt aşternută.

targul de craciun

targul de craciun

Foto: Targul de Craciun Sibiu

În Sibiu este în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului în sud şi ninsori moderate cantitativ. Până la ora 20, rafalele vor depăşi 60...70 km/h şi pe arii restrânse vor atinge 80...90 km/h. Meteorologii spun că va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă.

Sudul judeţului este, însă, sub cod portocaliu, până la ora 18. Avertizarea vizează viscol şi ninsori însemnate cantitativ. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, la munte va continua să ningă şi, cu precădere la altitudini de peste 1400 m, vântul va sufla tare, cu peste 90...100 km/h, viscolind puternic şi troienind zăpada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.

cod-portocaliu

Anul trecut, a nins pentru prima dată în 24 noiembrie. Atunci, zăpada a creat mult mai multe probleme de trafic.

http://www.turnulsfatului.ro/2015/11/24/47562/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Xap

Acum 7 ani

Si o pana de curent de cateva ore, bănuiesc că mai avem de asteptat până se opreste vântul pentru a avea căldura în casă
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

Xap in ce zona e pana de curent?
Raspunde

Ina

Acum 7 ani

Pe 9 Mai era pana de curent de dimineata. Stie cineva daca e curent acum acolo?
Raspunde

curent

Acum 7 ani

a fost pana de curent in mai multe zone din Orasul de Jos. In zona Pietei Cibin pe la ora 12:00 (aproximativ) a fost rezovlata, nu stiu si de alte strazi
Raspunde

Ina

Acum 7 ani

Multumesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus