Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Ajungem Mari sărbătorește un an de voluntariat în centrele de plasament din Sibiu. Prin muzică, dans și teatru

Ajungem Mari sărbătorește un an de voluntariat în centrele de plasament din Sibiu. Prin muzică, dans și teatru

După 365 de zile pline de evenimente, amintiri frumoase și distracție alături de copilașii din centrele de plasament din Sibiu, Ajungem Mari organizează un spectacol aniversar. Sibienii sunt invitați, luni, 28 noiembrie, la ora 18, la sala Thalia să se bucure de momente muzicale , teatru și dans și să aprecieze evoluția copiilor.

Spectacolul, oferit de aproximativ 25 de copii, va fi format din trei momente principale. Va fi pusă în scenă piesa de teatru “Micul Prinț”, pregătită împreună cu profesioniști din domeniu. În plus, copiii pregătesc și un moment de dans realizat împreună cu un instructor, iar spectacolul se va încheia cu un scurt concert de jazz. Publicul va fi și el implicat direct, organizatorii pregătim o serie de surprize.

“Primul an de voluntariat înseamnă pentru noi extrem  de multe momente frumoase alături de cei 250 de copii cu care lucrăm dar și muncă și dedicare din partea voluntarilor. Evenimentul este adresat atât celor care ne-au susținut moral, financiar sau prin alte mijloace, cât și celor care își doresc să afle cine suntem. Am început pregătirile pentru spectacol încă de la începutul lunii octombrie, iar copiii sunt extrem de entuziasmați că își pot pune în valoare talentele și că pot fi alături de noi într-un moment atât de important. Ne bucură de asemenea, implicarea lui Nicolle Stănese, care a acceptat invitația noastră de a prezenta evenimentul”, spune Carmen Bucșă, coordonator Ajungem Mari Sibiu.
Suplimentar celor două ore pe care voluntarii le petrec săptămânal în centre, anul acesta echipa Ajungem Mari a realizat, împreună cu copiii, numeroase activități suplimentare: ieșiri la teatru, film și restaurant, vizite la muzee, grădina zoologică, aeroport, tabără la Bușteni, excursie la Târgu Mureș, drumeții montane sau Ziua Carierei.

Intrarea la spectacol este liberă, iar organizatorii îi roagă pe toți cei care doresc să participe să dea  ”Going” la evenimentul de pe pagina de facebook, acest lucru ajutându-i să se organizeze cât mai eficient. Spectacolul aniversar este finanțat prin fondurile strânse de alergători și susținători, prin Semimaraton Sibiu 2016.

Sursă foto

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus