Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Cum văd turiștii Sibiul înainte de a ajunge în oraș?

Cum văd turiștii Sibiul înainte de a ajunge în oraș?

Autoritățile municipiului Sibiu au produs o nouă broșură de prezentare generală a Sibiului. Acest material de promovare a fost tipărit în limbile română, engleză și germană.

Broșura de 70 de pagini a fost realizată de către Serviciul de cultură, sport și turism din cadrul Primăriei. ”Materialul dezvăluie turistului multiplele fațete ale Sibiului: Sibiul medieval, Sibiul de legendă, Sibiul meșteșugarilor, Sibiul multicultural, Sibiul muzeelor, Sibiul redescoperit, Sibiul Gurmand, Sibiul verde și Sibiul cultural. O secțiune este dedicată împrejurimilor orașului. Broșura mai conține o hartă a centrului istoric cu principalele obiective, informații despre modurile de a ajunge în Sibiu, dar și un tabel cu unitățile de cazare din oraș”, rezumă reprezentanții administrației locale. Broșura tipărită poate fi găsită, gratuit, și la Centrul de Informare al Primăriei , situat în Piața Mare.

coperta-brosura-de-prezentare-sibiu

Noul material de promovare va fi folosit pentru prima dată la Târgul de Turism al României, organizat la Romexpo, în Capitală (17 – 20 noiembrie). Aici, Sibiul va avea un stand alături de cel al Asociației județene pentru turism Sibiu. Alături de noua broșură și de cea pentru promovarea anului 2019, când Sibiul va fi Regiune Gastronomică Europeană, autoritățile anunță că vor distribui și materialele de promovare pe care proprietarii unităților de cazare le-au transmis în acest scop.

Descarcă de aici Brosura Sibiului editia 2016

Aplicație actualizată

O dată cu noua broșură și aplicația lansată în 2013 – Sibiu City App – a fost actualizată luna trecută. ”Cei care instalează aplicația pe dispozitivul mobil vor putea găsi aici informații privind atracțiile turistice ale orașului, diverse trasee în Sibiu și împrejurimi însoțite de hărți electronice, o listă a ghizilor turistici, evenimentele culturale care au loc în oraș, precum și posibilitățile de cazare și masă disponibile. În aplicație a fost făcută legătura și la camerele web din centru istoric și grădina zoologică. Ca instrumente utile, aplicația oferă o hartă a automatelor și spațiilor de parcare, o listă a firmelor care închiriază mașini și biciclete și o listă a firmelor de taximetrie”, informează reprezentanții administrației locale.

Sursa foto: Broșura de promovare a Sibiului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

unknown

Acum 6 ani

nasol, de ce nu avem sali de cinema? de ce nu avem patinoar? asta e spalare de bani....furt si uz de furt... NOT
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus