Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL până la Convenţia Naţională

Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL până la Convenţia Naţională

Membrii Birolui Politic Naţional al PNL au votat, marţi, în unanimitate, ca Raluca Turcan, liderul filialei Sibiu, care a avut cel mai bun scor la alegerile parlamentare, să fie preşedinte interimar al partidului până la Convenţia Naţională, transmite news.ro

Decizia a fost luată în mai puţin de o oră de la debutul şedinţei şi a fost practic o confirmare a recomandării făcute de liderii de organizaţii judeţene care au obţinut rezultate peste media partidului şi care s-au reunit luni seară la sediul central al PNL.

Odată cu votarea Ralucăi Turcan drept preşedinte interimar, liberalii au impus şi condiţia ca aceasta să nu candideze la congresul de anul viitor.

În BPN se discută la ora transmiterii acestei ştiri cine va fi viitorul secretar general interimar, până acum fiind făcute două propuneri: Teodor Atanasiu şi Răducu Filipescu, liderul organizaţiei judeţene Călăraşi.

De asemenea, în cadrul şedinţei, Cătălin Predoiu şi-a anunţat intenţia de a candida pentru preşedinţia partidului la congresul de anul viitor.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

14 comentarii

Lupu

Acum 7 ani

Partidul blondelor ?!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, din păcate, ai dreptate. Si nu doar al blondelor, ci si al "blondelor cu coada-n fata"...Acest partid a "evoluat" in acești 27 de ani ca nimeni altul. Necesita o reconstrucție din temelii,ceea ce este si dorința noastră....
Raspunde

Ionica Ivanica

Acum 7 ani

Deci nu pot sa cred in ce hal au ajuns astia!
Raspunde

gogu din rampa

Acum 7 ani

Acolo sa ramana la MITICI.
Raspunde

siby

Acum 7 ani

....pai, au evoluat in ultimul an de la 35% la 20% datorita blondelor din partid si prezentarilor zilnice de moda...ce draq mai scot capul de sub carapace...adevarul e ca: n-ai cu cine si nici cu ce!!!!...Ne vedem peste 4 ani!
Raspunde

Alzara

Acum 7 ani

Sibienii insultaţi la Bucureşti : unii spun că votul nonpsd e datorat lui Turcan ,alţii lui Cazan . Aştia au uitat că sibienii au votat corect de pe vremea când Turcan era la Botoşani şi cazan la preAPR .
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, cu tot respectul, bârfa de la colțul străzii nu e știre. Daca admitem ca exista un sâmbure de adevăr , in sensul in care exista astfel de "voci" sa ne aducem aminte ca la noi la romani au existat din păcate mici "glumițele" pe seama celorlalți cetățeni proveniți din alte zone geografice, cunoaștem cu toții problema. Probabil noi romanii, încă n-an reușit sa ne definim identitatea.... In alta ordine de idei ce înseamnă a vota "corect" nenea? Dorești sa spui ca cei care au pus ștampila pe un anumit partid ar fi trișat, si voturile lor ar trebui invalidate?....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

ioan

Acum 7 ani

e-manuela este timpul sa treci la e-***. *** Comentariu moderat. Limbaj licențios.
Raspunde

Johnny Cash

Acum 7 ani

e-*** cred ca e demult,prb e "profesoara" in domeniu...e-manuela e doar asa...undercover:))) *** Comentariu moderat. Limbaj licențios.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea Ionica far' de....îți mulțumesc pe ntre grija ce mi-o porți, dar, asa cum dormiți' in garaj nu te face mașina, nici toti cei care umbla cu mâinile in buzunare n-au șanse sa aibă unghiile roase, asa cum e si cazul tau!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus