Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO Moș Crăciun, în lacrimi, după ce un băiețel de 5 ani a murit în brațele lui

VIDEO Moș Crăciun, în lacrimi, după ce un băiețel de 5 ani a murit în brațele lui

Eric este un bărbat din Statele Unite, care, în fiecare an în preajma Sărbătorilor, este angajat să le împartă cadouri copiilor internați în spitale. Asemănarea sa cu Moș Crăciun este izbitoare. Anul acesta, rolul său a fost unul care îl va marca pe viață.

Deşi întâlneşte mii de copii - toţi speciali -, povestea unui băieţel de 5 ani avea să se sfârșească în brațele sale. În urmă cu o lună, Eric ajunsese acasă după o zi lungă de muncă, dar a primit un telefon urgent de la o asistentă care lucrează la unul dintre spitalele în care ”Moşul” împarte cadouri.

Asistenta i-a explicat bărbatului că are într-un salon un ”băieţel foarte bolnav” care vrea să îl vadă pe Moş Crăciun şi că nu are mult timp la dispoziţie. ”Trebuie să vii acum”, i-a spus aceasta la telefon, relatează Mediafax, care citează postul american de televiziune NBC. Un sfert de oră mai târziu, Moşul era în spital. Mama băieţelului i-a dat o jucărie, pe care acesta urma să o dea cadou.

”Am analizat rapid situaţia şi le-am spus tuturor: dacă o să vă pierdeţi cu firea, vă rog să părăsiţi camera. Dacă vă văd că plângeţi, o să cedez şi eu şi nu îmi voi putea face treaba”, le-a spus atunci Eric rudelor micuţului.

”Când m-am întors, unde era toată lumea? Deja erau afară, pe hol şi plângeau”, a mai povestit bărbatul. În timp ce familia băieţelului privea pe geam, Schmitt-Matzen, s-a apropiat de băiat: ”Zăcea acolo, atât de slăbit...arăta de parcă era pe cale să adoarmă”.

Dialogul dintre el și băiețel este redat de Moș Crăciun într-un interviu acordat postului american NBC: ”Mi-am înfăşurat mâinile în jurul lui. Înainte să apuc să răspund, a murit exact acolo”, a povestit Schmitt-Matzen. ”Era în braţele mele când l-am simţit că a murit. Am fost de neclintit 3 zile. Mi-a luat mai mult de două săptămâni ca să nu mă mai gândesc la asta tot timpul”, a mărturisit Schmitt-Matzen.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus