Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Daniela Cîmpean: Rezultatele redistribuirii nu sunt nici corecte, nici normale

Daniela Cîmpean: Rezultatele redistribuirii nu sunt nici corecte, nici normale

Liberalii sibieni sunt nemulțumiți de sistemul de redistribuire a mandatelor, care i-a pus în situația de a avea același număr de parlamentari ca și organizația locală a PSD, deși liberalii au câștigat alegerile în județul Sibiu.

"Rezultatul m-a surprins. Rezultatele nu sunt nici corecte, nici normale. Este clar că această legislație are carențe și trebuie ajustată pentru că descurajează alegătorii să mai meargă la vot, când o majoritate votează o formațiune politică și primesc ce nu au votat, cum poți să-i capacitezi să mai iasă la vot?! Nu este normal și firesc ca să votezi un partid și să primești parlamentari de la partidul care a avut al doilea scor pe județ", a declarat prim-vicepreședintele PNL Sibiu, Daniela Cîmpean,  pentru AGERPRES.

În urma alegerilor parlamentare, PSD Sibiu are patru parlamentari - doi deputați  Ovidiu Sitterli și  Ioan Terea și doi senatori, Viorel Arcaș și Nicolae Avram, iar PNL tot patru - trei deputați, Raluca Turcan, Nicolae Neagu, Constantin Șovăială și un senator, Mircea Cazan.

Conform datelor BEJ Sibiu, PNL a câștigat alegerile pentru Camera Deputaților cu 39,52%, iar  PSD a obținut 28,20%. La Senat, PNL a obținut, conform datelor prezentate de BEJ Sibiu 39,87%, iar PSD – 27,69%.

Citește și

http://www.turnulsfatului.ro/2016/12/15/usr-pierde-senatorul-votat-la-sibiu-pe-care-il-castiga-psd/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

da

Acum 7 ani

daca ati avut program de kkt: nimic pt oameni totul pt firme ce mai vreti acum?
Raspunde

un sibian

Acum 7 ani

Dl. da, cine iti ofera bunastarea daca nu firmele pe care le incarca statul cu taxe si impozite!!! Asa poate vorbi doar un om care nu are habar de cat plateste el insusi la stat! Nu trebuie sa ia firma sa intelegi asa ceva trebuie doar sa gandesti logic si pe termen lung. Sanu te intereseze doar "ciocolata" ce o primesti de craciun ci si de ce o primesti si cum a fost posibil sa o primesti! I sa iti mata salariul brut in mana si sa iti platesti singur toate taxele sa vezi si tu ce inseamna alea taxe si impozite si sa vezi cat iti ia tie personal statul, dupa care mai vorbim. Peste tot in lumea civilizata se negociaza brutul deoarece nimeni nu poate sti situatia ta si cat trebuie sa platesti tu statului si care sunt deducerile tale!!! Doar in Romania PSD-ul iti propune miere dupa care iti da albina si iti ia stupul!
Raspunde

Gogo

Acum 7 ani

Oare Dna Turcan a uitat cum a ajuns în parlament data trecută? Rușine!!!
Raspunde

Polux

Acum 7 ani

Legea nr208 a avut girul lui Klaus I de la faza de proiect pana la promulgare. Oare nu stie asta doamna presedinta ? Vrea sa se schimbe majoritatile din CJ?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! "Nenea" inca o data, ai ratat ocazia in care ai fi putut părea inteligenta!....
Raspunde

Ebu

Acum 7 ani

Oare daca nu sunt corecte si nu sunt normale...or fi homosexuale???? :P))))
Raspunde

siby

Acum 7 ani

...mucles...sunteti corigenti la materia asta....sau cereti autonomie pentru cele 3 judete unde ati avut un mic avans...ha,ha,ha
Raspunde

Dubla masura

Acum 7 ani

Cand doamna deputat Turcan, la celelalte aleger (atunci era PDL) cand USL a luat 70-75% din voturi, oare cum a intrat in parlament???!! Va spun eu...pe baza ACELEIASI redistriburi.... Aaaaa Atunci era OK, acuma numai este....
Raspunde

Tic tac

Acum 7 ani

Cred că este fff grav ce se întâmplă cu politica românească, redistribuirea as considera ca o faptă de corupție politică. Poate ne putem autointitula tara asistatilor/hotilor/coruptilor .....ca luminița de la capătul tunelului nu se vede ! Unde este instituția cetățenilor fără ocupație si cea a mișcării de mase manipulate !...
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

Terea escrocul, prietenul lui Cindrea , raspunzator de taierea ilegala a padurilor ! Lup in cojoc de oaie !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus