Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Peste 800 de spectatori la primul eveniment cultural al anului 2017

Peste 800 de spectatori la primul eveniment cultural al anului 2017

Seria de evenimente culturale a noului an a fost deschisă de Concertul de Anul Nou de la Sala Thalia. Acolo, peste 800 de spectatori au participat la concertele organizate în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017. Publicul prezent în sală a întâmpinat anul 2017 alături de Christiana Uikiza, chitaristul sibian Rareş Popsa şi Sibiu Big Band.

Prezentă pentru prima data la Sibiu, Christiana Uikiza s-a declarat încântată de primirea pe care a avut-o. „Primul meu rendez-vous cu publicul sibian a fost unul foarte reuşit, o dragoste la prima vedere şi sper din suflet să urmeze încă multe alte întrevederi. Îi salut cu drag pe toţi cei care au decis să petrecem împreună trecerea dintre ani, iar pe ceilalţi îi aşteptăm la ediţiile următoare”, a spus Christiana Uikiza.

concert-anul-nou-sala-thalia-2

Programul concertului a cuprins secvenţe de Jazz ale unor mari cântăreţi precum Frank Sinatra, Natalie Cole, Ella Fitzgerard sau Edith Piaf dar şi o compoziţie proprie a Christianei Uikiza – „Symphony of Life”.

„Mă bucur mult că acest eveniment este unul așteptat cu interes de sibieni, dar și că în public regăsim, de fiecare dată, și oameni sosiți de la Cluj, Deva, Alba Iulia, Brașov și București, care își petrec Revelionul aici și aleg sa înceapă anul alături de noi. Singura provocare este de a aduce, cu fiecare ediție, un program nou și artiști de cea mai înaltă calitate, recunoscuți internațional”, spuneSebastian Gheorghiu, director de proiect.

Concertul de Anul Nou în Sibiu a fost lansat în urmă cu opt ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus