Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

Weekend cu căzături pe gheață. Peste 20 de sibieni au ajuns la Urgențe

Weekend cu căzături pe gheață. Peste 20 de sibieni au ajuns la Urgențe

După prima ninsoare consistentă din județul Sibiu care a adus cu ea și ger, zeci de persoane au ajuns, în weekend, la Spitalul Clinic Județean Sibiu în urma unor probleme cauzate de căzăturile pe gheață sau de frig.

În ultimele 48 de ore s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) 22 de pacienți după ce au căzut pe gheață, însă doar o persoană a rămas internată.   “De la începutul anului și până în prezent la UPU s-au înregistrat 44 de persoane care au fost consultate acuzând dureri în urma unor căzături pe gheață, dintre acestea trei persoane au rămas internate”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Tot la UPU au ajuns, în acest weekend, din cauza frigului sau al consumului de alcool, trei oameni ai străzi care au fost aduși din locuri publice. Niciunul nu a necesitat internare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus