Miercuri,
28.10.2020
Ceata
Acum
7°C

Nou cod galben de ceață. Alte întârzieri pe AIS

25 Ianuarie 2017 09:22

Nou cod galben de ceață. Alte întârzieri pe AIS

Meteorologii au emis un nou cod galben de ceață, valabil pentru județul Sibiu. În aceste condiții, traficul pe Aeroportul din Sibiu suferă noi perturbări.

După ce, ieri, mai multe curse au fost redirecționate sau amânate, astăzi, două zboruri au înregistrat întârzieri. Avionul care ar fi trebuit să ajungă azi-noapte la ora 00.40 de la Madrid a întârziat o oră și a ajuns la ora 01.44. De asemenea, cursa către Munchen, care ar fi trebuit să decoleze la ora 05.55, a plecat din Sibiu la ora 06.59.

Codul galben de ceață vizează localitățile Sibiu, Avrig, Cisnădie, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște, Tălmaciu, Apoldu de Jos, Arpașu de Jos, Cârța, Cârțișoara, Cristian, Gura Râului, Orlat, Poiana Sibiului, Poplaca, Porumbacu de Jos, Racovița, Rășinari, Roșia, Sadu, Șelimbăr, Șura Mare, Șura Mică și Tilișca. Meteorologii avertizează că, izolat, se pot forma depuneri de polei. Codul este valabil până la ora 11, dar pate fi prelungit.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus