Luni,
21.06.2021
Ploi Moderate
Acum
17°C

Turcan: Nu intenționez să candidez în momentul de față la președinția partidului. Candidez cu siguranță în Sibiu

Turcan: Nu intenționez să candidez în momentul de față la președinția partidului. Candidez cu siguranță în Sibiu

Președintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, a declarat, joi, că, în momentul de față, nu intenționează să candideze la președinția partidului, precizând că va intra, "cu siguranță", în cursa pentru șefia PNL Sibiu. "Nu intenționez să candidez în momentul de față la președinția partidului. Preocuparea mea este, ca președinte interimar, să asigur alegeri interne transparente, mobilizatoare, cuprinzătoare, din care să ieșim întăriți. Voi candida cu siguranță la președinția organizației PNL Sibiu", a spus Turcan, la Parlament, citată de Agerpres.

Ea a precizat că duminică va avea consultări cu secretarul general al partidului și cu președinții de organizații "pentru a vedea și din perspectiva celor care au condus campaniile județene ce nu a mers și ce poate fi făcut mai bine". "Apoi, urmează un BPN care să convoace un Consiliu Național de Coordonare, organismul statutar care convoacă convenția de alegeri. Acolo vom discuta și despre forma de alegeri, de jos în sus sau de sus în jos, acolo vom vota tot ceea ce își propune PNL în fața membrilor pentru a ieși întăriți din această confruntare internă", a adăugat Raluca Turcan.

Ea a mai spus că liberalii au realizat un raport de analiză a rezultatului alegerilor. "Tot ceea ce avem de discutat, discutăm în interior. Sunt semnale primite pe raportul privind rezultatul alegerilor, însă țara și oamenii așteaptă decizii politice ale PNL pe care le luăm și le urmărim cu toată forța și cu tot angajamentul", a susținut liderul PNL.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 4 ani

damna cu studii la moscova! nu aveti fata de deputat de sibiu daramite de sef pnl mai moale ca ati fost de acord cu taiat de pensii si salarii,l-ati proslavit pe base,acum pe iohanis,nunta la EBA,kill bill,sotul purtator de vorbe la base treicoceni mergeti la botseni ca e mai bini!
Raspunde

bogo

Acum 4 ani

Ei candideaza, ei se aleg, noi suntem fericiti:))
Raspunde

Mariana

Acum 4 ani

Stai cucoana acasa, ca in afara de toale brenduite nu ai nimic care sa te faca sa meriti functia. Rolul tau in PNL se va sfarsi ca si al celeilalte. Pacat de PNL ca ajuns asa. Pacat si de noi, care n-am avut persoane credibile ca sa punem stampila la alegeri. Asa ca, oricum ati coti-o tot voi sunteti de vina ca tarisoara asta a ajuns asa cum a ajuns.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus