Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Se încălzește vremea. Temperaturi de până la 10 grade Celsius

Se încălzește vremea. Temperaturi de până la 10 grade Celsius

Începutul lunii februarie vine la Sibiu cu temperaturi ușor crescute  față de normalul acestei perioade din an. Astfel, în timpul nopții minima nu va mai coborî sub -10 grade C, iar ziua, termometrele vor indica până la 10 grade C.

Începând de astăzi, „vremea se încălzește și o să ajungem și la temperaturi ușor crescute pentru normalul acestei perioade din an. Astăzi, temperatura va urca până la un grad, iar la noapte aceasta va coborî la -10 grade”, spune meteorologul de serviciu al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud.

Mâine, termometrele vor indica în timpul zilei 3-4 grade Celsius, urmând ca în zilele următoare acestea să mai crească. „În weekend, temperatura va ajunge chiar și până la 10 grade Celsius, dar de luni, temperaturile vor scădea din nou și pot apărea și precipitații sub formă de lapoviță”, mai spune meteorologul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 1681

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus