Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Violențe în Piața Victoriei

Violențe în Piața Victoriei

Protestul din București, unde s-au strâns peste o sută de mii de oameni s-a transformat într-o bătaie între jandarmi și unele grupări ale galeriilor de fotbal, după cum susțin forțele de ordine. Unii dintre protestatarii din Piaţa Victoriei au aruncat, miercuri seară, cu petarde şi torţe către jandarmi, oamenii legii folosind gaze lacrimogene şi ridicând gardul în zonă. “Au fost executate violenţe asupra forţelor de ordine, mesajul pe care îl transmit şi pentru cei care sunt în piaţă este ca toate persoanele să părăsească Piaţa Victoriei. Vom folosi materialele din dotare. Pentru siguranţa lor, mesajul pe care îl transmit e să părăsească zona” a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt Jandarmeria Română, pentru Mediafax.

Peste 100.000 de oameni s-au strâns în această seară, în fața Guvernului, nemulţumiţi faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale.

Foto: Antena3.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

politrucul

Acum 7 ani

Jeguri provocatoare aflate in solda PSD-ului...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus