Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

VIDEO Defilare ratată a jandarmilor, la Cluj. Jandarmeria Română şi-a cerut public scuze

VIDEO Defilare ratată a jandarmilor, la Cluj. Jandarmeria Română şi-a cerut public scuze

Jandarmeria Română şi-a cerut public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca astăzi.

În imaginile postate pe reţelele de socializare se poate observa cum jandarmii din plutonul de defilare nu au reuşit deloc să se sincronizeze când au încercat să bată un pas de defilare.

„Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, se precizează în comunicatul Jandarmeriei, potrivit G4Media.

De asemenea, se mai precizează că în plan intern se vor face verificari „asupra modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”.

Video Cluj24.ro

Comentarii

1 comentarii

Un sibian acolo

Acum 1 lună

ce vreti ma acu? sa aibe si ureche muzicala? :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus