Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

În primul weekend al lunii februarie, meteorologii anunță o încălzire considerabilă a vremii, iar plimbările pot fi o modalitate bună de petrecere a timpului liber. Seara însă, piesele de teatru sunt o altă opțiune potrivită pentru relaxare.

Vineri, 3 februarie

De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”, se va pune în scenă spectacolul „Călătoriile lui Gulliver”. Biletul costă 20 de lei și se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenți și pensionari.

Sâmbătă, 4 februarie

Spectacolul „Oidip” va avea loc de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”. Piesa de teatru „Dawn-Way” se va prezenta de la ora 20:00, la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte.

Pentru cei mici, la Tetarul „Gong” vor fi două ateliere de meșterilit, de la ora 10:00 și 12:00. Tot acolo, de la ora 18:00 se va pune în scenă spectacolul „Sarea-n bucate”.

Duminică, 5 februarie

Spectacolul „Sarea-n bucate”, de la Teatrul „Gong” din Sibiu se va relua de la ora 11:00. „Mărie, Mărie (Tribut Mariei Tănase)” se va pune în scenă de la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”. Prețul unui bilet este 15 lei și acordă o reducere de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Pârtiile din stațiunea Păltiniș rămân și ele o variantă simplă și la îndemână pentru iubitorii de zăpadă și adrenalină. La fel și patinoarul de la Cisnădie și Șelimbăr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus