Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ședința de Guvern s-a încheiat. OUG 13/2017 a fost abrogată

Ședința de Guvern s-a încheiat. OUG 13/2017 a fost abrogată

Ședința de Guvern anunțată în regim de urgență de premierul Grindeanu s-a încheiat în jurul orei 15:00, cu abrogarea OUG 13/2017.

Potrivit agendei şedinţei date publicităţii duminică, Guvernul Grindeanu a avut pe agendă un singur proiect de OUG - pentru abrogarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.13/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr.268/2009 privind Codul penal şi al Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală, precum şi pentru modificarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală.

Separat, ședința a vizat și desecretizarea stenogramelor şedinţelor de Guvern de marţi şi din 18 mai 2016, când Cabinetul Cioloş a modificat prin OUG Codurile penale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

nu ajunge

Acum 7 ani

Cu astia nu se mai poate face politica Au pierdut orce incredere . Unde sant demisiile ????????????????????????????????????????????????????????? Cine raspunde pentru criza ???????????????????????????????????????????????? Chiar ne credeti atat de prosti ? Hotilor asa usor nu scapati. Protestul continua. Acest guvern trebuie sa-si dea demisia.
Raspunde

EU

Acum 7 ani

Asa cum se afirma referitor la o ordonanta emisa in ceas de seara, avocatul poporului sa sesizeze CCR si pentru declararea neconstitutionalitatii unei ordonante data duminica, zi sfanta nelucratoare.Stati linistit am glumit,nu mai fiti asa incrancenati.Din pacate fractura in societate este adanca iar protestele trebuie sa inceteze, sa fie respectat votul exprimat.O tara nu se poate conduce cu strada .
Raspunde

Li Tai

Acum 7 ani

@EU „Stati linistit am glumit,nu mai fiti asa incrancenati” Păi, nu suntem noi chiar asa incrancenati, doar manifestam in mod just si democratic. Dar...d-tale parca ti-i s-au inmuiat un pic genunchii astazi fata de zilele trecute sau, in „zi sfanta nelucratoare” devi mai impaciuitor? Parca nu mai arati acea ura nemasurata impotriva celor din strada. Poate peste cateva zile o sa postezi chiar adeziunea fata de noi. Oricum, stai linistit! Si eu doar am glumit! Sau?
Raspunde

tapa

Acum 7 ani

ziare . com/stiri/justitie/bomba-neconstituitonala-plantata-in-oug-de-abrogare-se-forteaza-revenirea-la-ordonanta-penala-cu-mana-ccr-1452661
Raspunde

Vecina

Acum 7 ani

Ați obținut ce ați vrut acum mergeți si acasa nu va mai faceți de minune ca doar voi i-ați votat,lăsați acum sa a-și facă treaba
Raspunde

sefu vistru

Acum 7 ani

Bn zis vecina..da ar trebui sa fea si dratiere ca sint la puscari oameni condamnati pt gainarii.iar voii astea care comentati de de sus va freaca hamu ca ar iesi puscariasii?? Nuva fie frica ca nuva violeaza,fraierilir
Raspunde

te frec

Acum 7 ani

Bai asta ( nu ajunge) dute si te ipusca
Raspunde

pien muro car

Acum 7 ani

Astea care dsti coment impuscativa,mortilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus