Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Programările la înmatriculări depășesc două săptămâni. Prefectura anunță măsuri noi

Programările la înmatriculări depășesc două săptămâni. Prefectura anunță măsuri noi

Renunțarea la timbrul de mediu a dus la o creștere foarte mare a numărului de înmatriculări auto în Sibiu.

Dacă în prima zi fără timbru de mediu sute de sibieni s-au așezat la coadă pentru a-și înregistra mașinile, situația s-a relaxat după ce Serviciul Înmatriculări Auto a luat imediat decizia de a prelungi programul și de a introduce programările online și bonurile de ordine.

Conform reprezentanților Prefecturii Sibiu, în prezent programările pentru înmatriculare se întind pe mai bine de două săptămâni.

”Începând cu data de 1 februarie, pentru a preîntâmpina cozile formate la ghişee, datorită numărului mare de solicitanţi, cetăţenii care doresc să îşi înmatriculeze un vehicul trebuie să se programeze, având atât opţiunea de a se programa online, pe site-ul www.prefecturasibiu.ro, secţiunea Programare Înmatriculări Auto, cât şi cu bon de ordine, ridicat de la ghişeu. Sistemul programărilor este într-o continuă dinamică, având loc rezervări în permanenţă, astfel încât la momentul respectectiv  au fost făcute programări pentru cel puţin încă două săptămâni. Pentru desfăşurarea activităţii Serviciului Înmatriculări Auto în condiţii cât mai bune pentru cetăţeni, se intenţionează ca, în curând, întreg sistemul de programări pentru înmatriculări auto să se facă exclusiv online”, au declarat reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Nitu marian

Acum 7 ani

Pentru programare inmatriculari auto sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus