Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Semimaratonul devine Maraton. S-a dat startul înscrierilor de proiecte

Semimaratonul devine Maraton. S-a dat startul înscrierilor de proiecte

Fundația Comunitară Sibiu dă startul înscrierilor de proiecte pentru Maraton Sibiu 2017.

Doritorii care au idei pentru a schimba în bine comunitatea locală sunt invitați să trimită aplicațiile până în data de 2 martie 2017, ora 23:59.

Ediția de anul acesta aduce câteva schimbări, printre care și introducerea cursei de 42 de kilometri, Semimaraton devenind astfel Maraton Sibiu.

A șasea ediție a evenimentului va avea loc pe data de 27 mai 2017, iar traseul va fi extins și în împrejurimile Sibiului, înspre Rășinari – Poplaca.

Traseul pentru primii 10 kilometri va fi cel deja cunoscut care străbate străzile din centrul istoric al Sibiului, continuă până în Muzeul ASTRA, urmând ca partea de noutate să fie pe tronsonul de alergare care continuă înspre Rășinari - Poplaca, unde va atinge punctul maxim al competiției pe un sens (cel de 21 de km).

Următorii 21 de kilometri vor marca traseul de întoarcere, cu linia de sosire în Piața Mare din Sibiu.

Anul trecut a avut loc cea de-a cincea ediție a Semimaraton Sibiu, care a adunat peste 2500 de alergători, încurajați de o mie de susținători.

Comunitatea Semimaraton a strâns în 2016 peste 340.000 de lei pentru 21 de proiecte sociale.

Printre cele mai apreciate proiecte pentru care s-a alergat anul trecut se numără “Apă pentru viață în Cornățel” al Fundației Polisano și “Dotarea cabinetului veterinar din cadrul adăpostului Animal Life” al asociației Animal Life Sibiu, spre exemplu.

Cei care doresc să se înscrie la Maraton Sibiu 2017, pot accesa http://maratonsibiu.ro/start-inscrieri-proiecte-pentru-maraton-sibiu-2017-6789/ pentru a consulta ghidul aplicantului și a completa formularul de aplicație.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus