Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Sibianca Manuela Catrina, numită membru în CA al Poștei Române. După ce a văzut Diavolul în Piața Victoriei

Sibianca Manuela Catrina, numită membru în CA al Poștei Române. După ce a văzut Diavolul în Piața Victoriei

Guvernul a aprobat participarea Mariei-Manuela Catrina, secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI), în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale „Poşta Română” (CNPR), potrivit unui memorandum al Executivului, citat de Mediafax. Maria-Manuela Catrina este preşedinta Organizaţiei de Femei din Bucureşti a PSD şi a fost numită pe 10 februarie de premierul Sorin Grindeanu în funcţia de secretar de stat la MCSI.

Maria-Manuela Catrina este cea care a distribuit pe pagina sa de Facebook o imagine cu protestul din Piaţa Victoriei, cu două artere de circulaţie luminate, interpretând că acolo ar fi imaginea diavolului.  „O imagine înfiorătoare! Răul vine acolo unde găseşte loc. E vreme de smerenie şi rugăciune. Să nu lasăm să fie în van lecţiile din zilele astea! Astăzi e Duminica vameşului şi a fariseului. Să ne fie primită rugăciunea! Doamne ocroteşte-ne ţara!”, a scris pe Facebook Maria-Manuela Catrina, alături de un citat din Biblie şi o imagine de la protestele din Piaţa Victoriei, lăsând să se înţeleagă că vede coarnele diavolului în fotografia făcută mulţimii de protestatari. Ulterior, Maria-Manuela Catrina a şters această postare de pe Facebook.

catrina-fb-1

Catrina a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pe listele PSD Sibiu, însă nu a reușit să obțină un mandat în Camera Deputaților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

Augnik

Acum 7 ani

Daaa . DIAVILUL (PSD ul) e än clädirea din dreapta.
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, pai io ce va spusei? Acum vazurati ca "dracu" nu-i chiar atat de negru?....Ii asa, cam ca tricourile Girondinilor din Bordeaux....
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 7 ani

¨Sibianca Manuela Catrina¨, tanti e tot o emanuela ca tine!¡¡¡ Te pomenesti ca sunteti rude.
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

persoana e cu multe probleme...si la mansarda si cu bunul simt si cu #fakenews #alternativefacts. tatal ei...fost inspector scolar sef, evident neafiliat politic, independent si drept ca bradul; mai e ceva de comentat cum merg lucrurile pe aici?!
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

in plus, se pare ca e de informatica. ma indoiesc ca ar sti sa proiecteze un calculator didactic, vechi da bun.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

ToTo

Acum 7 ani

Felicitări doamnei Catrina. Ma bucur când un sibian are succes. Aviz frustraților care comentează și care doar în spatele pseudonimuluitat se simt realizați.
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 7 ani

Hai Catrina si-mi arata, mai Cum jucai cind erai fata mai, mai, Stanga unu, dreapta doi, C-asa-i hora pe la noi, mai, lalalalala. Vin cobzarii linga mine, mai! http://Versuri.ro/w/ggeiig Si ascult hora mai bine, mai, mai, Uita la lelea Catrina, Cum joaca batuo-ar vina, mai, lalalalala.
Raspunde

Talida Runcu

Acum 7 ani

Oamenii de stiinta au constatat ca in corpul omenesc se afla peste 60% apa.Din acest punct de vedere doamna Catrina nu este grasa! Pur si simplu este inundata! Am mai spus-o si cu alte ocazii!
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

" Doamne ocroteste-ne tara " ( Catrina evlavioasa) de diavolii Dragnea, Grindeanu, Tariceanu ! Guvernul compromis, trebuie demis ! Marul stricat ,e de aruncat !
Raspunde

zzz

Acum 7 ani

doamna nu e sefa organizatiei de barbatzi a psd? e sefa organizatiei de femei!? suntetzi siguri? ma rog...
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 7 ani

Cine vine cu astfel de ''argumente'' mai ales in sec. 21, evident are probleme la mansarda. Nu mai are mult si o sa predice Biblia pe strada la 5 dimineata ! Pare rau sa o spun, dar lumea religioasa e plina de frustrati, mai ales care nu-si accepta conditia si preferinta sexuala, vina e si a parintilor si educatiei !
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 7 ani

Pentru cine nu ştie, Maria-Manuela Catrina este fiica prof. de matematică Constantin Catrina, membru marcant al PSD Sibiu, fost consilier judeţean al PSD, şi inspector şcolar general la ISJ Sibiu între 1992-1996 şi 2000-2004...se pare că mai predă la Universitatea particulară Alma Mater.Până la pensionare a predat la mai multe licee şi şcoli din mun. şi judeţul Sibiu. Baronul Cindrea îl cunoaşte bine.
Raspunde

Andrei

Acum 7 ani

Aoleu, da' studenții ieșiți în stradă în '90, și mulțimea de la revoluția din '89, erau tot parte din 'diavol', doamnă Catrina? Dacă acest 'diavol' izbândea să-l răpună pe PSDistul Iliescu care ne-o furat revoluția, probabil că România mergea pe o cale mai firească. Adică mai puțină hoție, minciună, corupție, sărăcie, etc. Această doamnă trebuia angajată la revista FormulaAS mai degrabă. Mă tem că poșta română va claca, la impresiile doamnei cum că circulația epistiolelor îs modul de împrăștiere/răspândire a diavolului. Și de ce a șters postarea? Ce demnitate are un politician care nu e în stare să își susțină afirmațiile?
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 7 ani

Nu pot decat sa ma amuz, daca vedea o imagine mai de sus, in P-ta Victorie se intersecteaza 8 brate de artere mari, vedea un paianjan, sau pe Aghiuta cu coarne, maini, picioare si ciocanel + coada :)
Raspunde

Luminita Casy

Acum 7 ani

Nu ti-e rusine , mai bine te-ai duce la biserica sa te rogi nu sa dai exemple din biblie , diavoita esti tu iti mai trebuie niste coarne .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus