Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
9°C

CNAIR plombează gropile apărute pe Valea Oltului, pe DN 1 și pe autostradă

CNAIR plombează gropile apărute pe Valea Oltului, pe DN 1 și pe autostradă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere desfășoară în această perioadă lucrări de plombare a gropilor apărute peste iarnă pe principalele drumuri naționale și autostrăzi din România.

În județul Sibiu cele mai importante plombări au loc pe DN 7 – Valea Oltului, pe DN 1 înspre Brașov, pe autostradă și pe DN 14 b.

”Precizăm că lucrările de plombări gropi sunt provizorii, se execută în perioada friguroasă, atunci când vremea o permite.  Odată cu încălzirea vremii, compania va începe execuţia lucrărilor cu mixtură caldă. În acest sens, în perioada 01 aprilie - 30 iunie, la nivelul CNAIR prin subunităţi, se va desfăşura "Programul de punere în ordine a drumurilor naţionale şi a autostrăzilor la terminarea sezonului rece şi pregătirea lor pentru sezonul estival"”, se arată într-un comunicat al companiei.
De plombări se ocupă angajații Secției Drumuri Naționale Sibiu, cei ai Secției Drumuri Naționale Rm. Vâlcea și cei ai Autrostrăzi Sibiu.

Foto: CNAIR

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, da' largirati bine-bine găurile, ca sa între asfaltul? Sau iarasi lucrați de mântuială, asa cum ne-ati obișnuit?....
Raspunde

siby

Acum 7 ani

...ce draq sa mai largeasca, ca tot cu lopata, grebla si tarnacopul lucreaza Dorel....bani aruncati...peste 2 saptamani ies toate plombele afara...de 27 de ani se procedeaza la fel...in occident se toarna mixtura asfaltica pe autostrazi si la -5 grade C...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus