Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Condamnat pentru furt, reținut pentru șofat

Condamnat pentru furt, reținut pentru șofat

Un tânăr de 24 de ani a fost reținut ieri de polițiștii sibieni, după ce a comis mai multe infracțiuni la regimul rutier.

Șoferul a condus o mașină care nu apărea în registre ca fiind înmatriculată și avea un număr fals. În plus, nu avea nici permis de conducere.

Marius Opriș este din Cisnădie și nu este la prima abatere. Când avea doar 19 ani, a fost anchetat de polițiști pentru un furt, comis împreună cu un prieten dintre ai săi, care încă nu împlinise 18 ani. A fost condamnat pentru această faptă de Judecătoria Sibiu, dar procesul a ajuns, cu recurs, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Deși se știa cu musca pe căciulă, tânărul s-a suit la volan deși nu avea permis și condus, cu bună știință, o mașină care avea numere false. A fost condamnat luni la 2 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare cu executare, având în vedere că este considerat recidivist în materia penală.

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 4 ani

Buna! Nenea, iată intr-adevăr o știre senzationala! Cu sau fără musca, sa poți tu, un individ considerat recidivist in materia penală, sa "interpretezi" o suita, oricare ar fi ea, si cat de mica, este totuși trebuie sa recunoaștem o "reușită"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus