Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
24°C

USR Sibiu: electoratul, membrii și simpatizanții USR, induși în eroare de Raluca Turcan

23 Februarie 2017 23:18

USR Sibiu: electoratul, membrii și simpatizanții USR, induși în eroare de Raluca Turcan

Președinta USR Sibiu, Raluca Amariei, precizează într-un comunicat de presă că declarației Ralucăi Turcan cu privire la o posibilă fuziune, în viitor, între PNL și USR este o inducere în eroare a electoratului, membrilor și simpatizanților USR. "Dorim să transmitem atât electoratului USR din Sibiu, cât și membrilor și simpatizanților partidului nostru, induși în eroare de declarația de astăzi a doamnei Turcan, faptul ca nu a existat niciun dialog pe aceasta tema între cele două partide. PNL asigură, alături de USR, o  opoziție vocală în Parlament, dar există diferențe fundamentale care ne despart. Un criteriu sine qua non de aderare a membrilor la USR îl reprezintă  trecutul curat al celor care depun adeziuni, atât în privința traseismul politic, cât și a  condamnărilor penale. USR este un partid construit pe principii valorice și nu doctrinare, de aceea fuziunea între cele două entități incompatibile din punct de vedere ideologic  este în prezent lipsita de fundament.  Ascensiunea remarcabilă a USR pe scena vieții politice românești reprezintă un capital de imagine solid, pe care dorim să construim mai departe deschizând noi filiale USR in județ. În același timp USR rămâne atent la toate erorile și derapajele partidelor «tradiționale» care pun în pericol, într-o formă sau alta, interesul cetățeanului și valorile de bază ale unei societăți pe cale să se reînsănătoșească folosind remediile clasice ale democrației și bunei-cuviințe", a spus Raluca Amariei, președinte USR Sibiu”, se arată în comunicatul semnat de Raluca Amariei.

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat astăzi, într-un interviu acordat ziarului Adevărul că pe termen lung este posibil să vorbim despre o fuziune între USR și PNL. “Eu nu privesc USR ca pe un adversar politic, ci mai degrabă ca pe un competitor pe un anumit segment de electorat, un segment care a fost destul de dezamăgit de sistemul politic de până acum. Cred însă că dacă PNL va deveni acel vector politic din scena politică credibil, cu idei susţinute de dreapta, USR poate să vină natural alături de PNL fie într-o alianţă, fie dacă nu, la un moment dat, printr-o fuziune. Asta este soluţia pe termen lung, pentru că PNL are organizaţii judeţene, are nuclee dure cu oameni foarte corecţi şi foarte buni şi implicaţi şi cu deschidere pentru a le da oamenilor soluţii”, a spus Turcan.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

dancp2

Acum 3 ani

NU UITATI! RALUCA TURCAN E BASESCU TRAIAN PDLISTA PINA IN MADUVIOARA OASELOR IL VREA PE BASESCU SEF PESTE LIBERALI! NU CREDETI O BASISTA CU STUDII LA MOSCOVA ANTISIBIANCA LA NUNTA LA EBA CUM A FOST,CU NUTI KILL BILL CUM A FOST,DA CU BOC? PENSII SLARII TAIATE ATI UITAT ?
Raspunde

ted

Acum 3 ani

@alzara Serios? Uita-te in Franta la Macron si En Marche! Nu mai e vorba de dreapta si stanga @Teo Acuma ca un parlamentar (unul!) din 43 a atipit a balivernele unui pesedist, hai sa-i echivalam cu pnl si psd. Eu am citit despre fiecare parlamentar USR si sunt doar doua trei persoane care par mai excentrice(printre care si cel cu atipitul)
Raspunde

Teo

Acum 3 ani

Afirmatii facute intre 2 reprize de somn.Simpatizantii acestui partid nu au fost indusi in eroare numai de turcan(dupa cum afirma doamna) ci mai ales de gogosile lansate in campania electorala de usr,de innoire a clasei politice(halal innoire cu astfel de oameni).
Raspunde

protestatar

Acum 3 ani

Somn de frumusete, sa se prinda botoxul!
Raspunde

cineva

Acum 3 ani

fiecare poate sa zica ce vrea. nu trebuie sa ne uitam in gura tuturor politicienilor. sau: nu inseamna ca daca a zis Turcan ceva, o sa se si intample.
Raspunde

Alzara real

Acum 3 ani

Dragă Raluca,să susţii că un partid politic are doar "principii valorice şi nu doctrinare " este o premieră mondială nesusţinută teoretic ...într - un partid de supercalificaţi .
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

nu te mai droga!!
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 3 ani

.....Alo!?....uai fetili, di par uai, ca carpili-s scumpi, uai!....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus