Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Tinerii sibieni pot participa la un concurs de creație literară

Tinerii sibieni pot participa la un concurs de creație literară

Tinerii pasionați în ale scrisului au la dispoziție o săptămână pentru a trimite lucrările lor la concursul de Creație Literară „Lirismograf”, organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu. Acesta se va desfășura pe patru secțiuni: poezie, proză/eseu, dramaturgie și critică literară și se adresează tuturor celor cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani. Textele câștigătoare vor fi publicate în  Antologia „Conexiuni”.

Concursul de Creație Literară „Lirismograf” a ajuns la cea de-a 17-a ediție, iar tinerii talentați mai au la dispoziție o săptămȃnă pentru a-și trimite lucrările, data limită de expediere fiind 25 martie. Vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.

„Ȋn fiecare ediție, acest concurs a oferit tinerilor atȃt oportunitatea de a ȋmpărtăși cu lumea creațiile originale, cȃt și tânărului public cititor o alternativă autohtonă la literatura contemporană, o literatură prin care adolescenţii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea tinerilor noştri scriitori și să încurajăm apropierea tinerilor de literatură”, spune Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

Lucrările se pot trimite pe adresa de e-mail:sibiuccs@gmail.com, iar participanții la concurs vor primi prin poștă un exemplar al Antologiei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, sa-mi fie cu iertare, da-n afara "talentatilor" de ieseau duminica-n Piata, cu fel-de-fel de "creatii" io' nu cred sa mai fie altii...Si astia, ar fi trebuit "incurajati" c-o pizza ceva, o acadea, ca tinerii din ziua de azi, daca nu-i "stimulezi" cu ceva, nu deschid gura nici cand casca!...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus