Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Ultimul sfârșit de săptămână al lunii martie vine la Sibiu cu muzică, teatru și cea mai mare expoziție internațională în materie de deserturi din Europa de Sud-Est. 

Vineri, 24 martie

Începând cu ora 12:00, la Redal Expo își redeschide porțile cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan. Aceasta se desfășoară în perioada 23-25 martie.

tort 3

De la ora 18:00, la Librăria Habitus, Constantin Chiriac împreună cu Andrei Oișteanu vor discuta despre o nouă perspectivă asupra culturii române. „Electra”, după Sofocle și Euripide se va juca începând cu ora 20:00, la Teatrul Național „Radu Stanca”.

Sâmbătă, 25 martie

Cei mici sunt așteptați atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00 la un atelier de meștirilit, la Teatrul Gong. Acolo, împreună cu Aurelia Călinescu, vor da frâu liber imaginației și își vor lăsa mâinile să muncească. În aceeași locație, de la ora 18:00 se va pune în scenă „Povestea celor trei purceluși care sunt patru”.

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est așteaptă pote fi vizitată și astăzi, de la ora 12:00.

hamlet-040608-r-young-0119

De la ora 19:00, la Oldies Pub, la concerta Bosquito. Prețul unui bilet este de 40 de lei. Tot de la aceeași oră, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va juca „Hamlet”, după W. Shakespeare. Fuego va cânta la Sala Thalia, începând cu ora 20:00.

Duminică, 26 martie

„Povestea celor trei purceluși…care sunt patru” revine și astăzi în fața celor mici, la Teatrul Gong, începând cu ora 11:00. La Cercul Militar, dansul va fi singura limbă în care se va vorbi prin „Simțuri. Spectacol de dans contemporan”, de la ora 15:00. Acesta se va relua și de la ora 19:00.

simturiteatrul-de-balet-sibiu

De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va juca „Încurcă-l drace”, iar o oră mai târziu, la Sala Thalia vor cânta Mihai Mărginean și bandul, în cadrul Turneului Clandestin.

La Cinema Arta, „Smurfs: The Lost Village”, „Life” și „CHIPS” sunt numai câteva dintre filmele care vor rula în acest sfârșit de săptămână. Programul complet poate fi consultat aici.

Comentarii

3 comentarii

Baba

Acum 3 ani

''....la Sala Thalia vor cânta Mihai Mărginean și bandul....''????Cine dracu' e bandul asta ca n-am mai auzit de el?E de-al nost',e ungur,sas? E de incredere?
Raspunde

Ghete

Acum 3 ani

E american, de la Botoșani.
Raspunde

....

Acum 3 ani

protestam!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus