Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Alternosfera concertează la Sibiu

Alternosfera concertează la Sibiu

Una dintre cele mai apreciate formații ale rock-ului alternativ, Alternosfera, va concerta la Sibiu, vineri, 31 martie, în Liquid The Club.

După succesul de anul trecut, în cadrul Focus Festival, trupa din Republica Moldova revine la Sibiu pentru un nou cocert, în cadrul unui turneu ce va cuprinde și alte orașe din țară, Brașov, Pitești, Constanța și Cluj Napoca. Înființată în decembrie 1998 la Chișinău, formația de rock alternativ, de-a lungul timpului, a susținut sute de concerte în România și Republica Moldova, lansând cinci albume și un EP. În ianuarie 2017, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul „Best Romanian Alternative Rock Band 2016”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro.

Evenimentul de la Sibiu este organizat sub egida Focus Festival, iar în cadrul concertului va fi anunțată oficial și data festivalului.  Biletele costă 40 de lei și au fost puse deja în vânzare în format electronic pe iabilet.ro și în format fizic în rețeaua iabilet.ro/retea. Jumătate din biletele disponibile au fost deja vândute. Concertul începe la ora 21.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus