Vineri,
18.06.2021
Innorat
Acum
19°C

Două eleve din Mediaș premiate de NASA la un concurs internațional

Două eleve din Mediaș premiate de NASA la un concurs internațional

O elevă de la Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș și una de la Școala Gimnazială Nr. 5 Mediaș, județul Sibiu, au câștigat locul 1 la concursul organizat de NASA, Ames Space Settlement Contest 2017 pentru proiectul de așezări umane pentru spațiul cosmic.

Echipajul format din Braga Cristina (clasa a XII Matematică-Informatică Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș) și Braga Florina (clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Nr.5 Mediaș), coordonator ing. Braga Gabriel.

cristina braga

Proiectul se numește OBErth de la Out Behind Earth o așezare spațială care este pe o orbită undeva în spatele Pământului față de Soare; de asemenea numele proiectului a fost ales după Hermann Oberth.

”Felicitări profesorilor îndrumători și elevilor premiați participanți în echipa OBErth, a Școlii Naționale de Gaz din Mediaș / Școala Gimnazială nr.5 Mediaș, județul Sibiu”, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.
Foto: paginile personale de facebook

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

....cu alti cuvinti, sieli doua iereau surori, iar cuorduonatuoru' ierea tatan-so! Sinsti asiestei famelii chiar daq nu-s din Sighiu...
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Super tare! Mno sa vedem daca "statul" reuseste sa le "alunge" si pe ele !?
Raspunde

Gargantua

Acum 4 ani

Bineinteles ! Pe Edmunds-12..... :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus