Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Două eleve din Mediaș premiate de NASA la un concurs internațional

Două eleve din Mediaș premiate de NASA la un concurs internațional

O elevă de la Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș și una de la Școala Gimnazială Nr. 5 Mediaș, județul Sibiu, au câștigat locul 1 la concursul organizat de NASA, Ames Space Settlement Contest 2017 pentru proiectul de așezări umane pentru spațiul cosmic.

Echipajul format din Braga Cristina (clasa a XII Matematică-Informatică Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș) și Braga Florina (clasa a VIII-a, Școala Gimnazială Nr.5 Mediaș), coordonator ing. Braga Gabriel.

cristina braga

Proiectul se numește OBErth de la Out Behind Earth o așezare spațială care este pe o orbită undeva în spatele Pământului față de Soare; de asemenea numele proiectului a fost ales după Hermann Oberth.

”Felicitări profesorilor îndrumători și elevilor premiați participanți în echipa OBErth, a Școlii Naționale de Gaz din Mediaș / Școala Gimnazială nr.5 Mediaș, județul Sibiu”, transmit reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.
Foto: paginile personale de facebook

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Olingpia Gafosdea

Acum 5 ani

....cu alti cuvinti, sieli doua iereau surori, iar cuorduonatuoru' ierea tatan-so! Sinsti asiestei famelii chiar daq nu-s din Sighiu...
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

Super tare! Mno sa vedem daca "statul" reuseste sa le "alunge" si pe ele !?
Raspunde

Gargantua

Acum 5 ani

Bineinteles ! Pe Edmunds-12..... :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus