Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Sibienii pot dona alimente pentru persoanele defavorizate din județ

Sibienii pot dona alimente pentru persoanele defavorizate din județ

Sibienii pot face o faptă bună odată cu apropierea Sărbătorilor Pascale, împărțind din puținul lor celor care nu au nici atât. Aceștia pot să doneze alimente neperisabile pentru familiile sau persoanele defavorizate din judeţ prin proiectul „Astăzi tu Dăruiești”, organizat de clubul Rotaract Sibiu împreună cu Interact Sibiu. Campania va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, în incinta supermarketului Billa, de pe bulevardul Victoriei, în intervalul orar 10:00-18:00.

Misiunea acestei ediţii a proiectului „Astăzi tu Dăruieşti” este de a aduce bucuria Învierii în sufletele familiilor nevoiaşe din cătunul Trainei şi persoanelor vârstnice din azilul de la Slimnic. Însă, îndeplinirea acestei misiuni nu este posibilă fără ajutorul sibienilor. Oamenii care doresc să ajute pot dona un aliment din coşul lor. Alimentele care se pot dona trebuie să fie neperisabile, ambalate şi sigilate cu termen de valabilitate de cel puţin şapte zile. De exemplu: făină de grâu, făină de mălai, paşte, pateuri, conserve, orez, fasole, cozonac, dulciuri, apă plata, pufuleţi, biscuiţi, caşcaval, ulei, zahăr, condimente, cuscus şamd.

donatie familii defavorizate

La intrarea în magazin voluntarii Rotaract şi Interact le vor explică clienţilor cum pot dona, iar la ieşire clienţii vor fi invitaţi să identifice coşul Rotaract pentru a face donaţia.

„Suntem îndemnaţi să fim responsabili, să ne gândim la cei de lângă noi şi să ne implicăm în comunitate zi de zi, dar pe lângă asta, mai avem şi ocazii, aşa cum este „Astăzi Tu Dăruieşti!”. La această ediţie ne vom află la Supermarket-ul Billa de pe str. Bulevardul Victoriei. Vă aşteptăm alături de noi. Din ceea ce veţi pune în coşul dumneavoastră, puteţi pune şi în coşul Rotaract şi Interact, care se va află la intrarea în supermarket”, spune Alexandra Văcaru, preşedinte Rotaract Club Sibiu.

Campania “Astazi tu daruiesti” este o campanie de implicare socială desfăşurată de cluburile Rotaract din Districtul 2241 – România şi Republica Moldova în preajma celor mai importante sarbători ale creştinătăţii, Craciunul si Pastele, având ca scop strângerea de produse, în special alimente de bază, care să fie ulterior dăruite celor nevoiaşi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus