Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Armă cu aer comprimat confiscată de polițiști. Proprietarul are o pasiune ilegală

Armă cu aer comprimat confiscată de polițiști. Proprietarul are o pasiune ilegală

În cursul zilei de ieri, 11 aprilie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Sibiu au efectuat o percheziţie domiciliară într-un imobil de pe raza comunei Richiş, aparţinând unui medieşean în vârstă de 42 de ani.

Percheziția vine după ce, anul trecut, același bărbat a fost prins cu un pistol cu aer comprimat deținut ilegal. În urma anchetei, oamenii legii au aflat că medieșeanul are o pasiune pentru arme și ar mai deține și altele. Astfel, ieri i-au făcut o vizită inopinată.

”Cu această ocazie, au fost ridicate în vederea confiscării o armă de tir sportiv cu aer comprimat cu alice de calibru 4,5 şi 135 de alice corespunzătoare”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Sibiu.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, conform art. 342 alin. 1 şi 2 din Codul Penal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

pasiune ilegala ?

Acum 6 ani

sau arma detinuta ilegal ?
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, al prins o fi fost joseph, ca numa' el mai "umbla" cu de'lea "fasaite" ?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus