Marţi,
02.03.2021
Cer Senin
Acum
-2°C

Benedek Zacharie despre centura Mediașului: Poate în 2019 să fie organizată licitația

Benedek Zacharie despre centura Mediașului: Poate în 2019 să fie organizată licitația

După liberalul Constantin Șovăială, deputatul UDMR Benedek Zacharie și-a anunțat deschiderea cabinetului parlamentar în Municipiul Mediaș. Acesta a fost inaugurat la Casa Millenium și va avea program în fiecare marți și joi, între orele 14 și 16. ”Este primul birou parlamentar al unui deputat UDMR în municipiul Mediaș, după câte știu eu. E pentru prima dată când UDMR Sibiu are un parlamentar”, a anunțat Benedek.

Deputatul UDMR le-a transmis medieșenilor cu ocazia inaugurării că lucrările la centura ocolitoare a municipiului nu vor începe mai devreme de 2019. ”În primul rând, trebuie făcut un studiu de fezabilitate. UE asta cere: orice investiție trebuie să plece de la un studiu de fezabilitate. Sunt puși bani și pentru variante de ocolire a unor municipii, dar din câte știu eu Mediașul nu e cuprins aici. Am avut niște discuții și sper să se și finalizeze, astfel încât dacă vom avea în acest an un studiu de fezabilitate, probabil că în 2019 să fie licitația pentru proiectare și execuție”, a anunțat deputatul.

Benedek Zacharie i-a informat pe medieșeni că intenționează să ajungă în Mediaș o dată pe săptămână.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Baba

Acum 3 ani

Lung tare programu' la cabinetN-as vrea sa lucrez nici mort acolo.Daca lucru marti apai miercuri n-oi mai fi bun de nimic.Joi iar, ca negru' pe plantatie.Da' ce suntem noi dl deputat?Roboti?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus