Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
-2°C

Wizzul spre Memmingen a fost anulat

Wizzul spre Memmingen a fost anulat

Actualizare: Poziția companiei Wizz Air

“Zborurile Wizz Air 3780 de la Sibiu la München Memmingen și W6 3782 de la München Memmingen la Sibiu din 20 aprilie 2017 au fost anulate din cauza faptului că aeronava care efectua această cursă a necesitat o verificare tehnică neprogramată. Pasagerilor li s-au oferit vouchere pentru alimente, în conformitate cu politica Wizz Air și cu reglementările UE, și li s-au oferit varianta rambursării complete sau posibilitatea reprogramării pe zboruri WIZZ alternative. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați, dar siguranța lor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea companiei,” transmit reprezentanții companiei prin intermediul unui comunicat remis Turnul Sfatului.

Știrea inițială. Zborul Wizz Air către Memmingen, din această dimineață, a fost anulat. Compania negociază cu pasagerii noi posibilități de rerutare.

Aeronava care ar fi trebuit să efectueze zborul a avut probleme tehnice, iar reprezentanții companiei au decis că este mai bine ca avionul să rămână la sol. Zborul era programat la ora 08.10, de pe Aeroportul Internațional din Sibiu. "Pasagerii au fost debarcați, urmând a fi stabilite soluții optime pentru rerutare, în funcție de posibilitățile operatorului aerian și de preferințe", se arată într-un comunicat din partea AIS. Compania discută cu fiecare pasager în parte și, în funcție de preferințele călătorilor, aceștia fie își primesc banii înapoi pe zbor, fie sunt reprogranați în una dintre zilele următoare, fie sunt transportați la Timișoara, de unde să plece apoi spre Memmingen.

Aeronava care efectuează zborul spre Memmingen este aceeași care merge și la Londra. Dacă problemele tehnice ale avionului nu vor fi rezolvate în timp util, este posibil ca și zborul spre Luton, de la ora 17.55, să fie afectat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus