Sâmbătă,
08.10.2022
Cer Senin
Acum
8°C

FOTO VIDEO Bilanțul locurilor de joacă noi. Costul echipamentelor: 361.899,23 lei

FOTO VIDEO Bilanțul locurilor de joacă noi. Costul echipamentelor: 361.899,23 lei

Primăria Sibiu a achiziționat la începutul lui 2017 echipamente pentru amenajarea unor locuri de joacă. În prezent instalarea acestora se apropie de finalizare. Contractul de achiziție a echipamentelor a fost semnat în luna ianuarie 2017 cu firma SC DUPEX SRL, la o valoare de 361.899,23 lei (inclusiv TVA). În baza acestuia s-au achiziționat diverse echipamente pentru joacă, precum tobogane, leagăne și balansoare, dar și complexuri de joacă. “Pentru anul acesta ne-am propus să amenajăm locuri de joacă noi, o investiție necesară în cartierele unde astfel de spații nu existau sau nu erau suficiente. De asemenea, am achiziționat echipamente pentru completarea unora dintre locurile de joacă deja amenajate. Lucrările s-au încheiat în unele dintre aceste spații, iar altele sunt foarte aproape de finalizare și sper ca micii beneficiari, dar și părinții lor să se bucure de ele”, susține Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

18111247_1473930655963241_406477069_o

Locuri de joacă noi

S-au creat locuri de joacă noi pe strada Doinei, pe strada Eftimie Murgu, pe Aleea Pajiștei, pe Calea Turnișorului, pe Aleea Picasso, pe șoseaua Alba Iulia, pe strada Gorăslău și în parcul Reconstrucției. La acestea se va adăuga un nou loc de joacă în cartierul Dioda unde s-a identificat un spațiu mai mare decât cel ales inițial, pentru amenajarea acestei locații fiind în curs o procedură de achiziție pentru mai multe echipamente.

18090725_1473930715963235_1588301326_o

Locuri de joacă înoite

S-au completat cu echipamente locurile de joacă existente în următoarele locații: str. Ștrandului, bulevardul Mihai Viteazu, str. Oașa, str. Siretului, str. Plugarilor la intersecție cu Calea Cisnădiei, Aleea Seviș, Aleea Șelimbărului, strada Litovoi Vodă, strada Lungă și locul de joacă din cartierul Valea Aurie.

În contextul valorii investiției și importanței acestor obiective publice pentru cetățeni, municipalitatea roagă sibienii să respecte normele de utilizare ale aparatelor pentru folosirea acestora în condiții de siguranță și să păstreze curățenia în aceste spații pentru un aspect civilizat.
https://youtu.be/YjdncVrbgM0

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

pop ilie

Acum 5 ani

Poate vine o idee Primariei sa inchida CU GARD spatiul verde de la locul de joaca de langa biserica din Vasile Aaron. E plin de "rahati" de caini de la "animalele" care isi scot catei la plimbare. Ii vad de pe banca cum ii plimba si nu-si aduna "treaba" facuta. Copiii mei, daca se joaca pe spatiul verde, nu au nicio sansa sa nu vina cu "noroc" pe incaltaminte...
Raspunde

Ella Manu

Acum 5 ani

Talu' mana! Nenea, si crezi ca gardu' va opri "animalele" sa nu-si ghideze cateii dincolo de gard?Tie, notiunea de "animal" ce-ti spune?...
Raspunde

Wss

Acum 5 ani

Spalare de bani pt generatia de kkt .
Raspunde

victor

Acum 5 ani

Cand primaria va trece la amendarea stapanîlor de caini ce-si duc animalele sa se usureze pe spatiile verzi si in locurile de joaca pt copii ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus