Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Ce facem în minivacanța de 1 mai?

Ce facem în minivacanța de 1 mai?

Chiar dacă meteorologii anunță ploi în acest weekend, de luni, totuși, pare că soarele ne va surâde. De această minivacanță, de la sfârșitul lunii aprilie și totodată începutul lui mai, cei mai mulți sibieni au profitat, plănuinudu-și din timp o ieșire cu prietenii sau familia. Dacă timpul sau anumite lucruri nu vă permit să plecați în afara Sibiului și veți rămâne aici, vă dăm noi câteva sugestii pe care le aveți la îndemână în aceste zile.

Vineri, 28 aprilie

Încă de ieri, Piața Mare s-a transformat într-un camp plin de flori. Zeci de comercianți și-au aduce cele mai colorate și frumoase flori la „Festivalul grădinilor”. Astfel, dacă vreți să vă aduceți un strop de culoare în propria grădină sau vreți să vă înfrumusețați balconul, o vizită în Piața Mare sigur nu vă va face să plecați cu mâna goală.

Sâmbătă, 29 aprilie

Copiii își dau întâlnire la Teatrul Gong cu Aurelia Călinescu. Atât de la ora 10:00, cât și de la ora 12:00 își vor pune mânuțele și imaginația la contribuție la „Ateliereul de …meștirilit”. Tot acolo, de la ora 18:00, se va pune în scenă teatrul de păpuși „Cel mai mare Gulliver”.

cel mai mare gulliver-foto Adi Bulboaca

Dacă încă nu ați ajuns în Piața Mare să vă puneți la curent cu ultimele trenduri în materie de flori de grădină, mai puteți merge și astăzi. Încă de la ora 10:00, comercianții își expun florile la Festivalul Grădinii.

La Teatrul Național „Radu Stanca”, în fața publicului se va prezenta spectacolul „Damen Vals”, de la ora 19:00.

Duminică, 30 aprilie

Spectacolul de teatru pentru copii „Cel mai mare Gulliver” ajunge și astăzi în fața celor mici la Teatrul Gong, de la ora 11:00.

Comercianții de la „Festivalul Grădinilor” ce are loc în Piața Mare se află pe ultima sută de metri, astăzi fiind ultima zi în care mai pot îmbia sibienii cu flori.

La orele serii, respectiv la 20:00, la Studioul Cavas din incinta Facultății de Litere și Arte se va pune în scenă spectacolul „Rezistența” (Happening).

„Richard the Stork”, „Richard the Stork” și „Fast and Furious 8” sunt numai trei din filmele care vor rula la Cinema Arta Sibiu. Programul complet poate fi consultat aici.

Luni, 1 mai

După cum bine știți, astăzi se sărbătorește Ziua Muncii. Dacă nu ați apucat să vă plănuiți un mic concediu și ați decis să rămâneți în Sibiu, o plimbare în parc este binemeritată. Nici un grătar într-o localitate din Mărginimea Sibiului nu este o idee proastă, asta în condițiile în care meteorologii anunță vreme frumoasă.

muzeu-astra

O plimbare în Muzeul în aer liber Astra este iarăși o variantă de petrecere a timpului liber la îndemână. Și dacă tot sunteți în apropiere și mai aveți timp, puteți să vizitați și animalele de la Grădina Zoologică. Acolo, vă puteți da și cu bărcuța pe lac. Pe lângă asta, dacă totuși vă doriți să ieșiți din oraș, puteți alege să vizitați cetatea de la Cisnădioara, iar pentru o doză de aer curat de munte, puteți merge la Păltiniș.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus