Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Fostă jurnalistă de can-can, soție de deputat PSD, avansată șefă la Transgaz

Fostă jurnalistă de can-can, soție de deputat PSD, avansată șefă la Transgaz

Nicoleta Nicolicea, soția deputatului PSD Eugen Nicolicea, a fost avansată ca manager al proiectului prin care Transgaz va conecta România la gazoductul Bulgaria – România – Ungaria – Austria.

Din partea românească a proiectului gazoductului BRUA investițiile sunt estimate la 560 de milioane de euro, arată cei de la profit.ro, care au publicat informația potrivit căreia Nicoleta Nicolicea este cea răspunzătoare de acest proiect. Potrivit declarației de avere semnată de Nicolicea, aceasta a lucrat și anul trecut în cadrul Transgaz. Publicația centrală Adevărul arată că Nicoleta Nicolicea a fost jurnalistă la ziarele Naţional şi Click!. După căsătoria cu deputatul care a fost și ministru pentru relația cu Parlamentul în Guvernul Ponta, Nicoleta Nicolicea a fost membră a Consiliului de administraţie al TVR, apoi al celui al Poştei Române. În 2014 a fost numită consilier la Cancelaria premierului Victor Ponta.

Foto: rtv.net

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Baba

Acum 6 ani

Stirea e critica,de can-can sau laudativa?
Raspunde

m

Acum 6 ani

@baba E informativa, ca sa stim si noi ca si sotiile pesedistilor sunt competente, bune la orice. Si la scandal si la gazoduct.
Raspunde

cipi

Acum 6 ani

buzele i se muleaza perfect pentru a ajunge cat mai sus in cariera ei de om cult
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus