Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cioloş lansează România 100. ”Ca popor, putem mai mult decât am arătat până acum”

Cioloş lansează România 100. ”Ca popor, putem mai mult decât am arătat până acum”

Astăzi se lansează înscrierile în Platforma România 100, inițiată de fostul premier Dacian Cioloș. Platforma România 100 se consideră o mișcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului civic şi politic românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare a României. Inițiatorii sunt, pe lângă Dacian Cioloș, nouă miniștri, secretari şi consilieri de stat din fostul guvern tehnocrat, dar şi oameni de afaceri şi specialiști în politici publice. “Schimbarea este posibilă și trebuie să înceapă cu felul în care este guvernată România – transparent, deschis, cu onestitate, în dialog cu oamenii. Anul trecut am început să facem acest lucru împreună cu o echipă de oameni extraordinari, dedicați, încrezători că România poate și merită mai mult. Suntem convinși că suntem mulți, foarte mulți care credem același lucru. Ca popor, putem mai mult decât am arătat până acum. Schimbarea României poate să vină doar de la o implicare cetățenească activă şi masivă. Vă invităm să veniți alături de noi, să vă alăturați echipei Platformei România 100. Vă invităm să schimbăm România. Împreună!”, declară Dacian Cioloș.

Alături de fostul premier, membri fondatori ai platformei sunt Vlad Voiculescu, Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache şi Alin Mituța.

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gruia

Acum 6 ani

V-am povestit vreodata despre mine? Minele sunt niste gauri din care ies minerii!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus