Marţi,
28.09.2021
Innorat
Acum
13°C

Au început înscrierile pentru primul concurs de kendama organizat la Sibiu

Au început înscrierile pentru primul concurs de kendama organizat la Sibiu

În ultimul timp, jocul de kendama a cucerit nu doar copiii, ci și adulții. Nici sibienii nu s-au dat la o parte din realizarea trik-urilor care le solicită concentrarea și totodată echilibrul. Pasionații de kendama au acum șansa să se întreacă la primul concurs de acest gen organizat la Sibiu. Înscrierile se pot face până pe 2 iunie, la sediul MindSpot, de pe strada Alba Iulia, numărul 6.

Concursul va avea loc pe 3 iunie, în Parcul Sub Arini, în cadrul Festivalului Familiei. Se poate înscrie oricine, indiferent de vârstă, cu condiția de a respecta regulamentul.

„Nu s-a mai făcut la Sibiu până acum, cel puțin nu un concurs oficial. Se pot înscrie oricâți participanți, iar premiile sunt stabilite de distribuitor. Fiecare vine cu kendama lui de acasă. Ce e de reținut e că nu contează vârsta, se poate înscrie oricine”, spune Răzvan Pascu, organizatorul.

Mai jos vă prezentăm regulamentul jocului:

-Nu se schimbă kendama în timpul jocului. -Trick-urile se fac în ordinea în care dorește jucătorul. -Nu este voie să atingi ața. -Nu este voie să pui ambele mâini pe kendama. -Nu se aranjează bila cand e pe cupă.

Listă trick-uri începători 1. earth-turn 2. jumping-stick 3. lighthouse in 4. bird in 5. kenflip 6. around the world 7. candle stick 8. big cup tap big cup (sara grip) 9. orbit 10. ten misikame

Listă trick-uri avansați 1. wirlwind 2. lighthouse flip tred spike 3. stunt plane fast hand 4. bird over the valley 5. lunar flip 6. double jumping stick 7. stunt plane straight air 8. UFO 9. handroll in 10. around the USA

În videoclipul de mai jos, regăsiți lista trik-urilor pe care trebuie să le faceți.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto

 

Comentarii

3 comentarii

Anonimul

Acum 4 ani

Cum faci HANDROLL IN daca nu ai voie sa atingi ata?
Raspunde

Edi

Acum 4 ani

Chestia este că nu trebuie să o facem
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspandache

Acum 4 ani

O mizerie pentru copii cretini si sociopati. Sunt curios cati din astia se vor inghesui sa participe.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus