Joi,
08.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

A decedat Constantin Morar, fostul președinte al Consiliului Județean Sibiu

A decedat Constantin Morar, fostul președinte al Consiliului Județean Sibiu

Cel care a condus Consiliul Județean Sibiu pentru o perioadă de trei ani din postura de președinte, Constantin Morar, a decedat în noaptea de luni spre marți, au anunțat reprezentanții familiei.

Născut la Turnu Roșu, Constantin Morar a încetat din viață cu o săptămână înainte de a împlini 66 de ani. Potrivit reprezentanților familiei, cei care doresc să își ia rămas bun de la acesta o pot face la Biserica din Groapă, până joi, 18 mai, când sunt programate funeraliile. Constantin Morar a fost președinte al CJ Sibiu în perioada 2001 – 2004, ocupând această funcție după Eftimie Costeiu. În calitate de reprezentant al PSD, el a mai ocupat și postul de vicepreședinte al CJ Sibiu, în mandatul următor, timp de câteva luni. Când, în urma unor jocuri politice, Morar a fost schimbat din această funcție fiind invocată o incompatibilitate. După câteva încercări de a reveni pe scena politică, Morar a demisionat din PSD în 2010.

Căsătorit, cu doi copii, Constantin Morar a fost de profesie economist, absolvent al Facultatății de Ştiinţe Economice a Universităţii din Craiova. A obținut diplomă de master la Şcoala Naţională pentru Studii Politice şi Administrative. A fost managerul pensiunii Casa Moraru, dar și cel care a inițiat proiectul hotelului aflat pe dealul dintre Bradu și Avrig.

Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice a domnului CONSTANTIN MORAR, fost preşedinte al Consiliului Județean Sibiu în perioada 2001– 2004. Angajaţii şi cei care au colaborat direct cu domnul Constantin Morar îşi amintesc despre căldura sufletească cu care trata oamenii, despre echilibrul, calmul şi bunăvoinţa sa. Constantin Morar era o prezenţă carismatică şi reuşea de la simplul salut şi strângere de mână să însenineze ziua celor din jur. Adresăm familiei gândurile noastre de compasiune şi de mângâiere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Conducerea şi colectivul Consiliului Judeţean Sibiu

 
Cu profundă tristețe am primit vestea trecerii în neființă a fostului nostru coleg, Constantin Morar. Am pierdut un om de valoare, care a plecat către eternitate lăsând o profundă impresie în sufletele celor care au avut privilegiul să îl cunoască. Vom păstra cu respect și recunoștință în inimile noastre amintirea unui om care, o bună perioadă de timp ne-a fost alături, a luptat pentru aceleași idei ca și noi și și-a adus contribuția la dezvoltarea comunității din care a făcut parte. În aceste momente dureroase, suntem alături de membrii familiei îndoliate și ne oferim tot sprijinul pentru a-i ajuta să treacă peste aceste momente atât de dificile. Dumnezeu sa-l odihnească în rândul celor drepți!

Organizația Județeană a PSD Sibiu

 

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

horia si boby

Acum 5 ani

Dzeu sa te odihneasca prietene !
Raspunde

....

Acum 5 ani

Si ce se va alege de constructia aceea?
Raspunde

bi

Acum 5 ani

Dumnezeu sa il odihneasca!!! Bogdan D
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus