Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Deputatul USR Dan Barna aleargă la maraton

Deputatul USR Dan Barna aleargă la maraton

Deputatul de Sibiu al USR, Dan Barna, a anunțat astăzi că va alerga la Maratonul Internațional Sibiu, la proba de ștafetă. ”La ințiativa inspirată a colegilor din filiala USR Sibiu, sâmbătă 27 mai 2017, voi alerga și eu alături de alți colegi din USR la Maratonul International Sibiu. (…) Voi alerga și eu la proba de ștafetă 4x5,3km din cadrul acestui Maraton pentru a susține proiectul "Sibiu goes STEAM" un proiect prin care peste 100 de copii vor face experimente științifice și vor învăța să proiecteze roboți! Pentru puterea de visare a copiilor acest lucru este pur și simplu ceva magic și cool”, a anunțat Barna.

Pentru proiectul pe care îl susține, Barna cere sprijinul sibienilor. ”Mi-am asumat și un rol de fundraiser al maratonului în sensul în care m-am angajat să vă conving să mă susțineți pe mine ca alergător, astfel încât cu donații de la voi de minim 10 lei să adunăm împreună cel puțin încă 1000 lei pentru acest proiect care învață copii să viseze. Dacă vom depăși această sumă cu atât mai bine. Va fi posibil ca mai mulți copii să învețe”, a mai spus Barna pe pagina sa de Facebook.

Până acum, proiectul pe care âl sprijină Dan Barna, "Sibiu goes STEAM", a strâns 6.611 lei, adică 63% din cât și-au propus: 10.430 lei.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

....

Acum 6 ani

Alerga l maraaton? In pantofi de lac?
Raspunde

Eugen

Acum 6 ani

Aleaga unde vrea, greseste numai pt ca se si intoarce.
Raspunde

emma-noelle

Acum 6 ani

Buna! Nenea, da' n-ar fi mai indicat da dai o fuga pan' la popota Parlamentului?..
Raspunde

iulia

Acum 6 ani

Dom' Barna, poti alerga si de unul singur, n-ai cum te clasa mai sus de locul II
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus