Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
10°C

Angajații DGASPC Sibiu susțin două proiecte la maraton. Își doresc o „șansă mai bună” pentru copiii din centrele de plasament

Angajații DGASPC Sibiu susțin două proiecte la maraton. Își doresc o „șansă mai bună” pentru copiii din centrele de plasament

Ne mai despart doar câteva zile până la Maratonul Internațional de la Sibiu ce va avea loc sâmbătă, 27 mai. Sute de alergători se vor alinia la linia de start și alte câteva mii de suflete vor susține una sau mai multe din cele 21 de cauze. Și reprezentanții DGASPC vor alerga și vor susține două proiecte.

Proiectele pe care le susține DGASPC Sibiu militează pentru integrarea în comunitate a copiilor din sistemul de protecție și își propun să realizeze ateliere nonformale și practice gratuite copiilor din sistemul de protecție social. Vorbim despre proiectul „Sibiu Goes STEAM”, inițiat de Științescu Hub și „Sibiul de Poveste – Festival de integrare în comunitate a copiilor din centrele de plasament” propus de Asociația De Poveste.

„Dacă vrei să schimbi lumea, implică-te!”, este deviza directorului general DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan și a angajaților DGASPC Sibiu care s-au înscris la maraton. Astfel, directorul general susține patru alergători, dintre care doi sunt angajați ai Direcției pentru proiectul propus de Asociația De Poveste și un alergător din cadrul proiectului „Sibiu GOES STEAM”. În cazul ambelor proiecte, beneficiarii sunt copiii din centrele de plasament.

Alături de angajații DGASPC Sibiu, 35 de copii din centrele de plasament Agarbiciu, Orlat, Gulliver și Sf. Andrei Mediaș vor alerga și vor susține, aceleași două proiecte.

„Instituția noastră beneficiază și în acest an de atenția unor tineri inimoși și determinați care prin proiectele lor <de poveste> și <științifice> vor aduce un plus de valoare și bucurie în viața copiilor instituționalizați, iar atunci când viața ți-a oferit multe și simți că poți dărui la rându-ți altora mai puțin norocoși, înseamnă că ești Omul de care avem nevoie! Mulțumesc copiilor care aleargă pentru susținerea acestor proiecte, colegilor noștri, tuturor celor care sunt Oameni Buni ai comunității sibiene!” spune Laura Camelia Vîlsan, director general DGASPC Sibiu.

„Împreună putem să oferim o șansă mai bună copiilor din centrele de plasament! Fie că ești din Sibiu sau alt oraș poți susține unul dintre alergătorii din cadrul celor două proiecte”, spun reprezentanții DGASPC Sibiu. Dacă vreți să susțineți unul dintre aceste două proiecte, urmați următoarele link-uri: Sibiul de Poveste – Festival de integrare în comunitate a copiilor din centrele de plasament Sibiu Goes STEAM

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Sursa foto: Facebook DGASPC Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus