Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Cei mai modificați oameni din lume, la Transilvania Tattoo Expo

Cei mai modificați oameni din lume, la Transilvania Tattoo Expo

Cea de-a noua ediție a Transilvania Tattoo Expo aduce la Sibiu doi dintre cei mai modificați artiști din lume. Spectaculoșii Emilio Gonzalez și Red Skull vor fi acompaniați de către superbele America și Venus iar alături de ei va sosi la Sibiu și colecționarul de tatuaje, Yallzee. Emilio împreună cu America se află la ce-a de-a doua vizită în cadrul Transilvania Tattoo Expo, însă apariția lor este la fel de spectaculoasă precum prima. Emilio provine din Caracas, Venezuela și este cea mai reprezentativă persoană din lumea modificărilor corporale. Este recunoscut pe plan mondial datorită numeroaselor inovații pe care le-a adus industriei body-modification și body-piercing și este o personalitate familiară în cadrul numeroaselor convenții de tatuaje la care a participat. Venezueleanul în vârstă de 39 de ani este specializat în proceduri medicale precum despicarea limbii, transformarea urechilor, introducerea a implanturi extreme și îndepărtarea mameloanelor și este considerat ca fiind unul dintre cei mai radicali artiști care profesează în această branșă. Emilio va susține câte un spectacol de suspensie în fiecare seară a convenției alături de America. Originară din Venezuela, superba latină este una dintre cele mai frumoase și apreciate modele din lumea modificărilor corporale.

Red Skull Henry Rodriguez, cunoscut mai degrabă sub denumirea de Red Skull este venezuelean care a început procedurile estetice la vârsta de 30 de ani cu acordul familiei sale, iar acum la vârsta de 37 de ani a petrecut peste 130 de ore în sălile de operație pentru a se transforma în ”eroul” său din copilărie și anume răufăcătorul Red Skull, un lider nazist și inamicul Căpitanului America. Acesta a fost supus multor teste fizice și psihologice înainte ca procedurile estetice să fie efectuate chiar de către bunul său prieten, Emilio Gonzalez. Red Skull și-a tatuat ochii negrii, și-a introdus implanturi în mai multe zone ale feței, și-a tăiat o parte din nas și urechile și a continuat prin a își tatua fața în roșu și negru. Henry va fi alături de Emilio în cadrul spectacolelor lui de Suspensie care vor avea loc în fiecare seară a convenției și va fi acompaniat de către exotica dansatoare din Venezuela, Venus Afrodita. Tânăra fostă model profesează ca dansatoare și urmează să vină la Sibiu pentru a vă cuceri printr-un show incendiar .

18675101_973899786086270_533919823_o

Totodată pentru că ne dorim să avem cel mai competent juriu posibil îl vom avea alături de noi pe Yall Quinones, un colecționar de tatuaje din Puerto Rico. Yall s-a născut în San Juan, Puerto Rico și a fost atras de artă încă din copilărie. Corpul acestuia a devenit o colecție de artă, acesta fiind tatuat de peste 30 de artiști tatuatori de renume printre care se numără Paul Booth, Phillip Leu, Robert Hernandez (și el va participa la convenție), Bob Tyrell, Tim Kern, Mike Devries, Freddy Negrete, Andy Engel, Randy Engelhard, Nikko Hurtado și încă mulți alți artiști talentați.

Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Stefanini, Compa, RSK Development, Fântânița Haiducului, Harting, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

10 comentarii

Eugen

Acum 6 ani

Numai creierul a ramas netatuat, nefiind gasit. Omul este chipul si asemanarea Creatorului, cata minte trebuie sa ai gandind ca poate fi imbunatatit? Ce vor suferi aceste afise ambulante la varsta cand, in mod natural, pielea imbatraneste?
Raspunde

Anti VL

Acum 6 ani

Ce gandire comunista ai si tu, auzi ce vor face cand pielea imbatraneste....ati ramas in evul mediu
Raspunde

...

Acum 6 ani

nu-ti face griji din cauza lor. multi dintre astia nu imbatranesc. multi baltati din astia baga alcool si droguri si isi modifica si ficatul.
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

..cu asa gandire Eugene mai bine nu comentam.Crezi ca daca nu ai nici un tatuaj esti vazut mai bine in fata Creator-ului?
Raspunde

...

Acum 6 ani

"creator-ule" de limba romana ce esti!
Raspunde

B0B0

Acum 6 ani

"artiști"
Raspunde

...

Acum 6 ani

mai sunt prin lumea asta mare triburi cu orientari artistice asemanatoare. oare si "artistii" astia moderni sunt la acelasi nivel de civilizatie?
Raspunde

rappaport comissiona_prepurgel

Acum 6 ani

Seamana cu Uciga-l Toaca. Bun de speriat copiii, acest nenea Bau- Bau...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus