Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Iohannis s-a fotografiat alături de Trump, Macron, Merkel și Trudeau | foto

Iohannis s-a fotografiat alături de Trump, Macron, Merkel și Trudeau | foto

Președintele Klaus Iohannis a avut, joi, scurte discuții cu lideri ai NATO, între care președintele SUA, Donald Trump, cancelarul german Angela Merkel și premierul Canadei, Justin Trudeau, informează Agerpres.

De asemenea, șeful statului a avut scurte discuții și cu președintele Franței, Emmanuel Macron și cu premierul Belgiei, Charles Michel. Acestea au avut loc înaintea dineului de lucru al șefilor de stat și de guvern din statele membre NATO care se desfășoară la Bruxelles.

Fotografiile au fost postate pe pagina de facebook a președintelui.

”Ne dorim o alianţă puternică, unită, coezivă, care merge înainte. Vrem o întărire a relaţiei transatlantice, relaţia între SUA şi Europa trebuie să fie o relaţie foarte, foarte puternică. Dacă ne apropiem un pic de zona noastră, de regiunea noastră, atunci este clar că noi ne dorim un flanc estic bine consolidat, dorim însă ca acest flanc estic să fie consolidat echilibrat şi acest lucru l-am detaliat şi altă dată, l-am prezentat şi în summitul de la Varşovia şi constat cu mare bucurie că ideea a fost preluată la modul general şi se lucrează la un concept care va duce la o abordare echilibrată pe flancul estic”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis înainte de  reuniunea NATO.

La reuniunea NATO de la Bruxelles participă, pentru prima oară, și preşedintele SUA Donald Trump.

iohannis (1) iohannis (2) iohannis (3) iohannis (4) iohannis (5) iohannis (6)

foto

 Cauți un loc de muncă sau vrei un job mai bun? Pe turnulsfatului.ro/locuridemunca ai de unde alege. Wenglor, Stefanini, Takata, Gnoato Est, RSK Development, Arvato Bartelsmann, Fântânița Haiducului, Harting, Unimat, Compa, Soma, Kulinarium, Expertarom, Astra Film, Hilton, Flaro, SmileCredit, Carrefour, Donuterie, Standard 8, Einstein și alții angajează acum.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Off

Acum 6 ani

Vinde și minoritarul asta care a dezamăgit cum au dezamăgit toți șefii de stat și alte resurse pe lângă cele care le au ilicit : germanii și francezii gazul ,Canada resursele subsolului aur etc ,usa petrol ,Austria lemnul și petrolul samd
Raspunde

DianaBaaau

Acum 6 ani

ce fata are Trumpchen :)))))
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Da' pe săsoaică n-ai vas't-o? Nume predestinat, ce mai încolo-ncoace: Merkel de la mackerel....
Raspunde

unul

Acum 6 ani

In sfarsit avem un presedinte de care nu mi-e rusine la felul in care ma reprezinta ca cetatean. Ca bonus ptr. carcotasi ar fi calcularea unghiului de inclinare in fata lui Trumph comparativ cu drac.nea.
Raspunde

merdenea

Acum 6 ani

Ce fain e cand esti relevant si te si baga lumea-n seama. :D kudos Herr
Raspunde

ilie

Acum 6 ani

pentru cei care nul pot inghitii pe Johanis de ce nu il trimiteti pe Becalii sau altii de felul lui sa prezinte tara.
Raspunde

KJF

Acum 6 ani

Sa le fie rusine tuturor politicienilor, indiferent de tara, care se aseaza la masa cu hoti, falsificatori de acte, etc. Si pe Ceasca l-au primit si decorat multi. In comparatie cu elitele din ziua de azistazi, ala cel putin a lasat in urma niste scoli si spitale in care gloata romaneasca este obligata sa se trateze. Hotii de politicieni se duc la Viena . Nici sa mentina aceste scoli si spitale nu sunt in stare politicienii nostri. Acum o sa vina pupincuristii lui Ciolhannis sa-mi spuna ca il pling pe Ceasca sau mi-e dor de epoca de aur. Epoca lui Ciolhannis o sa se duca la fund ca si a celor dinaintea lui. De el o sa ne aducem aminte de un presedinte care a fost ales pe motiv de" rau mai mic" si haimana plimbareata prin lume, si cel care s-a batut pentru niste case cu toate formele legale si ilegale.
Raspunde

...

Acum 6 ani

deraiatule....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus